20 puikių variantų, kaip serviruoti mėsos patiekalus!

20 puikių variantų, kaip serviruoti mėsos patiekalus! Žmonės

Nesvarbu, kiek karštų patiekalų buvo planuojama patiekti ant švenčių stalo, tikrai turėtų būti šaltas užkandis. O ką svečiai labiausiai mėgsta?

Žinoma, kvepiančius šaltos mėsos gaminius, kuriuos galima dėti ant sumuštinio, ar valgyti su bulvėmis. Apskritai, mėsa yra būtinas švenčių stalo patiekalas.

Šiuo atveju ji turėtų būti patiekiama ant gražiausių lėkščių, elegantiškai ir estetiškai. Bet kaip tai padaryti, kai dešrelių ir mėsos yra daug rūšių, o dar reikia ir daržovių?

Šiandien jums parodysime 20 variantų, jie yra gana paprasti ir tuo pačiu metu atrodo fantastiškai.

Galite padaryti rožę iš dešros ar kumpio.

Ką manote apie ryškią mėsos ir daržovių puokštę? Atrodo dieviška! Noriu išbandyti viską!

Taip pat galite sulankstyti mėsos produktus ir suteikti jiems neįprastą išvaizdą. Vienintelis apribojimas čia yra jūsų fantazija.

Nebijokite pridėti vaisių- ananasai ir obuoliai puikiai dera su mėsa. Ir jie papildys patiekalų išvaizdą ir skonį.

Nepamirškite apie šviežius žalumynus – kvapnūs krapai ar petražolės sukurs ne tik žaismingą išvaizdą, bet ir pritrauks svečius svaiginančiu kvapu.

Be mėsos ant padėklo, gali būti įvairių rūšių sūris, taip pat alyvuogės. Šios užkandžių lėkštės tinka visiems svečiams.

Ar jau pasirinkote šventinį variantą? Niekas netrukdo jums sukurti savo šedevro!

Eksperimentuokite, nepamirškite pasitelkti vaizduotę! Papuoškite stalą su neįprastais užkandžiais.

Atminkite, kad dydis neturi reikšmės. Dėl įvairovės ir gražaus dizaino, svečiai įvertins jūsų pastangas!

Reklama