Neįtikėtina, bet faktas: Organizmo jauninimas vos vienu judesio.

Sveikata

Jūs kada nors girdėjote apie Fen-Fu tašką?

Metodika slypi štai kur: pridėti 2,2×2,5 cm ledo kubelį prie Fen-Fu taško (jį labai paprasta rasti: duobutė, kur galva susijungia su kaklu).

Kartoti reguliariai, su 2-3 dienų pertraukomis rytais nevalgius ir vakarais prieš miegą. Iš pradžių gali pasirodyti, kad šaldo labai smarkiai, bet po 30-40 sekundžių ateina šilumos banga. Kai kubelis pilnai ištirps, ištrinti pakaušį rankšluosčiu. Pirmomis dienomis gali kilti euforijos jausmas dėl endorfinų išsiskyrimo į kraują.

 

Ką tai duoda?
– Gerėja miegas.
– Visada puiki nuotaika.
– Didėja bendras gyvybinis tonusas.
– Geriau dirba virškinamasis traktas.
– Jūs pamiršite peršalimus, ledą galima dėti ir esant temperatūrai.
– Nuima galvos, sąnarių ir dantų skausmus.

Fen-Fu taško reikšmė tiesiog unikali, tokio įspūdingo rezultato nebūtų , jei ne unikali šios vietos anatomija. Čia praeina didžiojo pakaušio ir sprando nervo šakos, o taip pat dvi iš keturių pagrindinių smegenis aprūpinančių arterijų. Bet svarbiausia – tiesiai po Fen-Fu yra nugaros smegenys.

Jis yra laidininkas tarp nugaros ir galvos smegenų, jame yra kvėpavimo ir aprūpinimo krauju centrai – taip vadinami „gyvybiniai centrai“, kurių sutrikimai mirtini žmogui.

Informacija šiame straipsnyje yra išskirtinai pažintinio pobūdžio ir nepakeičia sertifikuoto šio profilio specialisto konsultacijos.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Laisvadienis.lt