Tiesiog išvynioju krabų lazdeles ir užpilu aliejumi. Gaunasi neįprastas ir skanus užkandis

Receptai guru

Paragaukite naujai, įdomiai pateiktų krabų lazdelių. Skonis gaunasi toks neįprastas, kad iškart mažai kas gali nustatyti, iš ko šis užkandis!

Ir aš galiu lažintis, kad tikrai prašys jūsų recepto!

O recepto, galima sakyti, net nėra. Viskas labai labai paprasta.

Išvynioju kiekvieną lazdelę ir dedu jas į krūvelę. Lazdeles imu atvėsintas (nešaldytas), jos geriau išsivynioja.

Peiliu supjaustau plonomis juostelėmis.

blank

Dedu lazdeles į dubenėlį. Ir ruošiu marinatą.

blank

Gilioje lėkštėje sumaišau aliejų, pusės citrinos sultis, paprikos dribsnius, žoleles (pas mane čiobrelis, bazilikas ir raudonėlis), truputį džiovintos petražolės (arba galima supjaustyti kelias šakeles šviežios) ir česnako skiltelę.

Su aštriaisiais pipirais skonis, tiesą pasakius, dar įdomesnis!

Užpilu paruoštu marinatu supjaustytas lazdeles ir kruopščiai permaišau.

blank

Dedu į šaldytuvą mažiausiai 1-2 val! Šis patiekalas būtinai turi pastovėti!

blank

Ir galima patiekti! Labai rekomenduoju paragauti!

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Parašykit komentarą
Laisvadienis.lt