Neįtikėtinai skanus bulvių receptas, kuris sužavės visą jūsų šeimą

Receptai guru

Ingredientai:
– bulvės
– bet kokia mėsa
– svogūnas
– aliejus
– juodieji pipirai
– druska
– vanduo

Paruošimas:
Nulupkite bulves. Geriau rinktis daugmaž vienodo dydžio šakniavaisius, kadangi jie bus gaminami nepjaustyti.

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais, truputį suspauskite rankomis.

blank

Mėsą supjaustykite stambiais kubeliais.

blank

Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies. Pilkite aliejų. Apkepkite mėsą iš kiekvienos pusės, kol atsiras auksaspalvė plutelė.

blank

Dėkite bulves prie mėsos. Apkepkite jas ant maksimalios ugnies kol pagels.

blank

Po to, kai bulvės apkeps, dėkite druską, pipirus ir svogūnus. Užpilkite vandeniu iki kraštų (apie 250-300 ml). Sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir troškinkite vidutiniškai 25-30 min.

blank

Serviruokite dideliame dubenyje, pabarstykite žalumynais ir patiekite.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Parašykit komentarą
Laisvadienis.lt