Aš jau 20 metų gaminu sočius karštus sumuštinius. Man nėra geresnių pusryčių

Aš jau 20 metų gaminu sočius karštus sumuštinius. Man nėra geresnių pusryčių Receptai

Sveiki skanių receptų mėgėjai!

Karšti sumuštiniai yra vienas mėgstamiausių mano namų ir svečių patiekalų. Jie visada paruošiami greitai iš bet kokių ingredientų ir jiems nereikia specialių maisto gaminimo įgūdžių. Jie visada padės, kai norėsite užkąsti ar pavaišinti svečius. Tepalas gali būti įvairus, tik turi būti sūris, lydantis aukštoje temperatūroje.

Šiandien taip pat nusprendžiau išsivirti mėgstamų karštų sumuštinių. Aš juos ruošiu 20 metų ir jie nenuobodžiauja.

Sudėtis: kepalas, sviestas, sūris, majonezas, česnakai, Provanso žolelės ir druska.

Kaip aš jau 20 metų gaminu sočius karštus sumuštinius.  Man nėra geresnių pusryčių (receptas)
  • Tarkuotą česnaką ir sūrį ant smulkios trintuvės. Įpyliau truputį sviesto ir majonezo, žolelių ir žiupsnelį druskos. Ji viską kruopščiai išmaišė.

1 iš 2
Slinkite dešinėn

  • Aš supjausčiau kepalą, sutepiau jau paruoštu užtepėliu.
Kaip aš jau 20 metų gaminu sočius karštus sumuštinius.  Man nėra geresnių pusryčių (receptas)
  • Įdėkite jį į kepimo skardą. Ir pašaukite į orkaitę 5 minutėms 200 laipsnių temperatūroje. Kepiau tik tol, kol buvo traški, norėjau tik minkštos, švelnios duonos.
Kaip aš jau 20 metų gaminu sočius karštus sumuštinius.  Man nėra geresnių pusryčių (receptas)

Vakarienė patiekta. Skanaus!

Reklama