Aš perku pigiausią burokėlį: aš parodysiu, kokį skanumą iš jo ruošiu pietums ir vakarienei (neįprastas užkandis ir garnyras)

Aš perku pigiausią burokėlį: aš parodysiu, kokį skanumą iš jo ruošiu pietums ir vakarienei (neįprastas užkandis ir garnyras) Receptai

Linkėjimai visiems mano kanalo skaitytojams! Mano vardas Christina, ir aš labai džiaugiuosi matydama tave savo kulinariniame kanale.

FJei mėgstate burokėlius, šis receptas tikrai nustebins! dabar dažnai perku pigiausius burokėlius ir iš jo gaminu labai neįprastą patiekalą: karštą kaip garnyrą ir šaltą kaip užkandį. Na, pasirodo labai skanu, kad net mano vyras valgo su malonumu (nors burokėlių jis nelabai mėgsta).

Burokėliai
Burokėliai

 

Šis burokėlių patiekalas puikiai tinka pietums ir vakarienei. Tai lengva paruošti, pasirodo, tai yra biudžetas, o skonis yra nuostabus. Burokėliai „atskleidžiami“ nauju būdu. Sužinoja, kad yra labai švelnus, aromatingas, minkštas ir pikantiško skonio. 👍

Aš perku labiausiai įprastus, nešvarius burokėlius – po 24 rublius už kilogramą. Mes jau parduodame myta, visus net, bet jo kaina yra 48 rubliai už kilogramą. Nieko, mes patys nusiprausime, tiesa? Kokia prasmė permokėti? 🤷‍♂️

Jau gaminkime!

Atkreipkite dėmesį, kad produktų sąrašą paliksiu pirmajame prisegtame komentare. Straipsnio pabaigoje taip pat paliksiu trumpą video receptą, pasižiūrėkit. Pažadu, kad jums tai patiks! Iš visų pusių galite pamatyti, koks puikus burokėlis pasirodo. Ir jei jums tai nepatinka, tada parašykite komentaruose, kodėl. Aš tai įvertinčiau! Vaizdo įraše parodžiau dar vieną labai skanaus padažo receptą.

Burokėlius reikia nuplauti, nulupti ir perpjauti pusiau.

Kaip virti skanius burokėlius
Kaip virti skanius burokėlius

Burokėlius dabar reikia supjaustyti plonais gabalėliais, bet ne iki galo. Turime gauti „gerbėją“. Norėdami tai padaryti, aš paimu suši lentynas (galite tik 2 pieštukus), tarp jų dedu burokėlius ir supjaustau plonais griežinėliais.

Burokėlių receptas
Burokėlių receptas

Taip turėtų atrodyti:

Burokėlių neįprastas receptas
Burokėlių neįprastas receptas

O tai mano Vasyokas, jis net ateina į virtuvę burokėlių. 😂

Bazilikas
Bazilikas

Burokėlius perkelkite į kepimo indą ir užpilkite vandeniu.

Kaip virti burokėlius
Kaip virti burokėlius

Paruoškime marinatą. Tai yra būtent šio patiekalo „akcentas“.

Gilioje lėkštėje sumaišau: pusės apelsino (taip, apelsino) žievelę, išspaudžiu sultis iš pusės apelsino, įpilu saulėgrąžų arba alyvuogių aliejaus, druskos. Maišau. Jei norite, įpilkite juodųjų pipirų.

Marinatas
Marinatas

Kiekvieną runkelį sutepkite marinatu, kad jis patektų tarp kiekvieno gabaliuko. Supilkite likusį marinatą į formą.

Burokėliai orkaitėje
Burokėliai orkaitėje

Burokėlius uždengiu folija ir verdu iki 180 laipsnių įkaitintoje temperatūroje 40 minučių.Tai dar ne viskas!

1 iš 2
Patiekalas su burokėliais (vartykite nuotrauką, dar viena dešinėje)

Mes išimame burokėlius, nuimame foliją, supilame gautas sultis ir vėl 10-15 minučių orkaitėje, kol skystis išgaruoja.

Burokėlius patiekite su baltuoju padažu (receptą rasite žemiau esančiame vaizdo įraše) ir ryžiais. Skanaus!

Reklama