Aš ruošiu nuostabų patiekalą iš maltos vištienos, pieno ir sūrio gabalėlio

Aš ruošiu nuostabų patiekalą iš maltos vištienos, pieno ir sūrio gabalėlio Receptai
Tokį patiekalą galima patiekti ir ant šventinio stalo, nes jis atrodo labai gražiai, o skonis – puikus. Aš jį gaminu iš bet kurios maltos mėsos, kartais papildau daržovėmis ar grybais. Patiekalas pasirodo aromatingas, sultingas ir nepaprastai švelnus. Patiekite su bulvių koše arba keptomis daržovėmis.

Porcijos 6

Paruošimo laikas 35 minutės Virimo laikas 15 minučių

Ingridientai

  • 700 gr. maltos vištienos
  • 250 ml pieno
  • 70 gr. kietasis sūris)
  • 1 kompiuteris. svogūnas
  • 5 šaukštai miltai
  • 2 šaukštai duonos trupiniai)
  • 35-40 gr. sviesto
  • 2 šaukštai daržovių aliejus
  • 1 žiupsnelis muskato
  • druskos pagal skonį

Nurodymai

1. Įdėkite maltą vištieną (aš ją turiu iš krūtinės filė) į dubenį, įberkite druskos, smulkinto svogūno ir džiūvėsėlių. Aš turiu krekerių su prieskoniais, todėl kitų prieskonių nededu.

Aš ruošiu nuostabų patiekalą iš maltos vištienos, pieno ir sūrio gabalėlio (receptas su nuotrauka)

2. Kruopščiai sumaišykite faršą, padalykite į 6 lygias dalis (1 dalis apie 137 gr.), Suformuokite plokščius suapvalintus kotletus. Įmerkite juos į miltus (4 valg. Šaukštai. L.) Ir išsiųskite juos sviestu į keptuvę.

Aš ruošiu nuostabų patiekalą iš maltos vištienos, pieno ir sūrio gabalėlio (receptas su nuotrauka)

3. Vištienos kotletus kepkite aukštoje temperatūroje iš 2 pusių pažodžiui 1 minutę. Mums nereikia jų per daug kepti. Mes siunčiame juos į formą.

Aš ruošiu nuostabų patiekalą iš maltos vištienos, pieno ir sūrio gabalėlio (receptas su nuotrauka)

4. Mes siunčiame sviestą į kaušą ir kaitiname vidutinėje temperatūroje. Maišykite šluotele, įpilkite miltų (1 valgomasis šaukštas. L. su skaidriu) ir kepkite 10-15 sekundžių. Aliejaus ir miltų yra nedaug, todėl ilgai jo nekaitiname, kitaip mišinys degs.

Aš ruošiu nuostabų patiekalą iš maltos vištienos, pieno ir sūrio gabalėlio (receptas su nuotrauka)

5. Po to pilkite pieną, stipriai išmaišykite šluotele. Įberkite druskos ir maltų muskato riešutų (suteikia malonų skonį). Padažas verda kelias minutes (visą laiką maišykite) ir tampa tirštas, kaip grietinė. Tai subtilus Bechamel padažas.

Aš ruošiu nuostabų patiekalą iš maltos vištienos, pieno ir sūrio gabalėlio (receptas su nuotrauka)

6. Į keptus kotletus įpilkite Bechamel padažo (po 1,5 šaukšto). Uždenkite padažu viršų ir šonus. Iškepus jis apsaugos mėsą nuo išdžiūvimo, o kotletai pasirodys sultingi.

Aš ruošiu nuostabų patiekalą iš maltos vištienos, pieno ir sūrio gabalėlio (receptas su nuotrauka)

7. Kotletus papildykite padažu su stambiai tarkuotu sūriu. Dėl grožio nusipirkau geltoną Čederio sūrį, tiks bet koks skonis. Dedame formą į 200 laipsnių orkaitę ir kepame apie 15 minučių. Sūris turi ištirpti ir lengvai paruduoti.

Aš ruošiu nuostabų patiekalą iš maltos vištienos, pieno ir sūrio gabalėlio (receptas su nuotrauka)

8. Vištienos kotletai su Bechamelio padažu išimkite ir nedelsdami patiekite su garnyru. Jie pasirodo gražiai, baltasis padažas suteikia jiems švelnumo, o sūris yra nuostabaus kreminio skonio. Tai aromatingas ir skanus patiekalas.

Aš ruošiu nuostabų patiekalą iš maltos vištienos, pieno ir sūrio gabalėlio (receptas su nuotrauka)

Skanaus!!!

Reklama