Aš visada perku varškę, kad išvirčiau šį naminį maistą: dalinuosi skanaus varškės pyrago receptu

Aš visada perku varškę, kad išvirčiau šį naminį maistą: dalinuosi skanaus varškės pyrago receptu Receptai

Sveiki, mano vardas Oksana! Džiaugiuosi galėdamas pasveikinti visus, kurie peržiūrėjo mano puslapį. Labai ačiū, kad skyrėte laiko perskaityti mano receptus! Būčiau dėkingas už jūsų komentarus ir prenumeratas!

Ieškote skanaus pyrago recepto? Tada šiandien jūs tikrai pažiūrėjote adresą!

Šiandien noriu atkreipti jūsų dėmesį į skanaus naminio varškės tešlos pyrago receptą.

Labai švelnus, minkštas, tirpstantis burnoje varškės pyragas yra tikras radinys nemėgstantiems blaškytis mieline tešla. Aš jį ruošiau ilgą laiką ir noriu pasakyti, kad tai niekada netampa nuobodu – jis buvo patikrintas asmenine mano šeimos patirtimi. 🥰

Aš visada perku varškę, kad išvirčiau šį naminį maistą: dalinuosi skanaus varškės pyrago receptu

 

Tešla yra labai patogu dirbti, ji minkoma labai greitai ir jos nereikia nokinti. Labai rekomenduoju išbandyti visiems, net ir nemėgstantiems gryno varškės.

Pyrago gaminimo ingredientai: 🍲

Riebus varškės sūris (nuo 9%, jei įmanoma, nusipirkite naminį) – 0,5 kg

Sviestas (82,5%) – 100 g

Vištienos kiaušinis (didelis) – 1 vnt.

Granuliuotas cukrus – 100 g (pagal skonį)

Vanilinas – ant peilio galiuko arba 1 arbat. vanilinio cukraus

Kvietiniai miltai – 350 g

Kiaušinio trynys – 1 vnt. (prieš kepant sutepti pyrago viršų).

Pradėkime gaminti … 

Įdėkite varškės į gilų dubenį, įpilkite cukraus, vanilino, gabalėliais supjaustyto sviesto (ir jis turi būti minkštas), įmuškite kiaušinį.

Aš visada perku varškę, kad išvirčiau šį naminį maistą: dalinuosi skanaus varškės pyrago receptu

Mes viską perforuojame panardinamuoju maišytuvu iki vientisos, vienalytės grietinėlės konsistencijos.

Jei maišytuvo nėra, pirmiausia varškę atskirai pertrinkite per metalinį sietą, kad jis būtų kuo homogeniškesnis, tada įpilkite minkšto sviesto, cukraus, kiaušinio, vanilino. Viską sutriname iki vientisos masės.

Aš visada perku varškę, kad išvirčiau šį naminį maistą: dalinuosi skanaus varškės pyrago receptu

Atskirai persijokite miltus ir sumaišykite su kepimo milteliais. Mažomis porcijomis į varškės masę įpilkite sausų ingredientų.

Aš visada perku varškę, kad išvirčiau šį naminį maistą: dalinuosi skanaus varškės pyrago receptu

Palaipsniui minkykite minkštą, lygią, šiek tiek lipnią tešlą. Svarbu neužkimšti miltais, todėl kai tik jie pradeda gerai judėti nuo indų rankų ir sienų, sustojame.

Aš visada perku varškę, kad išvirčiau šį naminį maistą: dalinuosi skanaus varškės pyrago receptu

Nupjaukite maždaug 1/3 gatavos tešlos ir iškočiokite ją į 5-6 mm storio sluoksnį ant miltais pabarstyto stalo. Naudodami apvalų sausainių pjaustytuvą arba įprastą stiklinę, išpjaukite apskritimus.

Aš visada perku varškę, kad išvirčiau šį naminį maistą: dalinuosi skanaus varškės pyrago receptu

Į likusią tešlą suberkite papuošimus ir iš apskritimų formuokite „rožes“. Tai daroma taip: iš eilės išdėstykite 4-5 apvalius ruošinius, šiek tiek sutampančius.

Aš visada perku varškę, kad išvirčiau šį naminį maistą: dalinuosi skanaus varškės pyrago receptu

Ir tada mes paverčiame jį ritiniu ir supjaustome per pusę – mes gauname 2 ruošinius.

Aš visada perku varškę, kad išvirčiau šį naminį maistą: dalinuosi skanaus varškės pyrago receptu

Gautas „rožes“ sandariai suberkite į kepimo formą, uždengtą kepimo pergamentu. Kepiau pyragą ant silikoninio kilimėlio, reguliuojamo skersmens kulinariniame žiede, bet tiks bet kokia forma, net ir vientisa.

✨ Pyrago viršų sutepkite tryniu, sumaišytu su 0,5 šaukštelio. vandens ar pieno ir nusiųskite kepti į orkaitę …

Tai dar ne viskas, perskaitykite iki galo ↓↓↓ 👇👇👇

Aš visada perku varškę, kad išvirčiau šį naminį maistą: dalinuosi skanaus varškės pyrago receptu

O jis kepamas orkaitėje apie 30–40 minučių, 180 laipsnių temperatūroje. Čia toks raudonas pyragas !!!

1 iš 4
Išimame iš formos ir kviečiame šeimą išgerti arbatos! Jei norite, viršuje pabarstykite cukraus pudrą. Tiesą sakant, jo net nereikia pjaustyti – nuplėšykite 1 bandelę ir galėsite mėgautis subtiliu jos skoniu. Labai patogiai! Gaminkite, ragaukite, gero apetito!

Reklama