Sudedamosios dalys:
Sudėtis: 4-5 bulvės
70 g džiūvėsėlių
Šviežių petražolių
100 g sūrio
2 kiaušiniai
Druska ir pipirai
Alyvuogių aliejaus
Padažui:2 šaukštai majonezo1 skiltelė česnako1 šaukštas sojų padažo
Paruošimas:
1. Nulupkite bulves ir supjaustykite jas gabalėliais. Tada jas išvirkite.
2. Sutarkuokite bulves ir sudėkite džiūvėsėlius, tarkuotą sūrį, kapotas petražoles, kiaušinius, druską ir pipirus.
3. Aliejumi pateptomis rankomis formuokite blynelius.
4. Kepkite keptuvėje su aliejumi po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės.
5. Pagaminkite padažą, sumaišydami majonezą, sojų padažą ir smulkintą česnaką.