Bulvės, kiaušiniai, sūris, petražolės, druska ir pipirai! Šie blynai traškūs išorėje ir minkšti viduje

Sudedamosios dalys:

Sudėtis: 4-5 bulvės

70 g džiūvėsėlių

Šviežių petražolių

100 g sūrio

2 kiaušiniai

Druska ir pipirai

Alyvuogių aliejaus

Padažui:2 šaukštai majonezo1 skiltelė česnako1 šaukštas sojų padažo

Paruošimas:

1. Nulupkite bulves ir supjaustykite jas gabalėliais. Tada jas išvirkite.

2. Sutarkuokite bulves ir sudėkite džiūvėsėlius, tarkuotą sūrį, kapotas petražoles, kiaušinius, druską ir pipirus.

3. Aliejumi pateptomis rankomis formuokite blynelius.

4. Kepkite keptuvėje su aliejumi po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės.

5. Pagaminkite padažą, sumaišydami majonezą, sojų padažą ir smulkintą česnaką.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Laisvadienis.lt