Bulvinės dešrelės su mėsa. Tokios skanios, kad visi šeimyna prašo pakartot

Receptai

Tokiose dešrose yra tik 1 kg mėsos, tačiau jų yra pakankamai, kad svečiai būtų pavaišinti ir netgi padovanoti jiems dovanų.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– nuluptos bulvės,1,5 kg;

– kiauliena, 1 kg;

– svogūnai, 2 vnt;

– paprika, 2 šaukšteliai;

– druska, pipirai pagal skonį;

– žarnos.

Gaminimo procesas

Į faršą taip pat galite pridėti grybų.

Trys bulvės ant smulkios trintuvės ir išspauskite sultis.
Supjaustykite mėsą smulkiais gabalėliais.

Mėsą sumaišykite su bulvėmis, tarkuotais svogūnais, prieskoniais, druska ir pipirais, labai gerai išminkykite masę.
Mes užpildome žarnas malta mėsa ir perveriame juos adata.
Dešras paskleidžiame ant kepimo skardos, užpilame trupučiu vandens ir dedame į orkaitę 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Patarimas : jei norite, dešrą padarykite pikantiškesnę ir skanesnę – įdėkite daug česnako, prieskonių mėsai ir bulvėms, sausų žolelių. Norint švelnesnio skonio, į faršą galite įdėti porą šaukštų riebios grietinės ar grietinėlės.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Laisvadienis.lt