Bulvinių zrazų su kiauliena receptas: bus taip skanu, kad pirštus apsilaižysite

Receptai

Tokius bulvinius zrazus gaminti yra tikras malonumas, tad rezultatas visada maloniai nustebina ir draugus, ir šeimą!

Ingredientai

  • liesa kiauliena: 500 gramų
  • bulvės: 1,5 kilogramo
  • svogūnai: 1
  • sviestas: 50 gramų
  • miltai: 0,5 puodelio
  • aliejus (skrudinimui)
  • druska
  • pipirai

Recepto paruošimas

  1. Iš pradžių sumalame kiaulieną mėsmalės pagalba, pagardiname druskos bei pipirų.
  2. Tuomet susmulkiname svogūną ir apkepame su malta mėsa.
  3. Tada iš bulvių išverdame bulvių košę, atvėsiname, įberiame druskos, sudedame sviestą ir miltus.
  4. Miltus įmaišome tolygiai, kad nebūtų gabaliukų ir bulvių masė būtų kuo vienodesnė.
  5. Bulvių tešlą minkome, padarome delno dydžio formą, kurios viduryje įdedame maltos mėsos.
  6. Kai jau suformuojame tarsi „zrazus” (tik bulvinius), dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepame, kol pagels.
  7. Apkepame iš abiejų pusių ir patiekiame. Tikrai nerealus receptas! 🙂
Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Parašykit komentarą
Laisvadienis.lt