Dar niekada neragavote tokių gardžių šonkauliukų: išbandykite šį receptą!

Dar niekada neragavote tokių gardžių šonkauliukų: išbandykite šį receptą! Receptai

Netradicinis obuolių, prieskonių ir pomidoro marinatas suteiks mėsai nepakartojamą skonį. Ruošti gardžius  patiekalus dar niekada nebuvo taip paprasta!

Jums reikės:

1200 g kiaulienos šonkauliukų

100 g obuolių tyrės

100 g pomidorų padažo

3 – 4 šaukštų sojų padažo

1/2 šaukštelio džiovinto česnako

1/2 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių

1/2 šaukštelio juodųjų pipirų

1/2 šaukštelio cinamono

2 šaukštelių rudojo cukraus

1/2 šaukšto citrinos sulčių

Kaip gaminti?

Dubenyje sumaišykite obuolių tyrę su pomidorų padažu, cukrumi, sojų padažu, citrinos sultimis, juodaisiais pipirais ir kitais prieskoniais.

Įdėkite šonkauliukus į didelį dubenį, supilkite marinatą ir gerai įtrinkite mėsą.

Palikite marinuotis mažiausiai 30 minučių.

Sudėkite šonkauliukus į kepimo skardą ir uždenkite folija.

Kepkite iki 220 ° C įkaitintoje orkaitėje  maždaug 50 minučių.

Nuimkite foliją ir kepkite dar 30 – 40 minučių, kol šonkauliukai apskrus.

Skanaus!

Reklama