Draugė man davė receptą ir šįryt jį iškepiau. Aromatas buvo toks kvapnus, kad man net nereikėjo nieko žadinti

Šis receptas padės jums paruošti lengvai skanius pusryčius ar užkandžius. Taigi imkitės jo patys! Kokių produktų reikia: Druska, soda, cukrus – po pusę arbatinio šaukštelio.


Kaip paruošti: Kefyras turi būti šiltas, supilkite jį į tinkamą indą. Supilkite cukrų, sodą, druską ir išmaišykite. Atidėkite į šalį 5 minutėms.

Sūrį smulkiai sutarkuokite ir supilkite į kefyro mišinį. Tešlą iš pradžių minkykite šaukštu, o paskui kelias minutes minkykite rankomis.

Padalykite tešlą į penkias dalis ir kiekvieną iškočiokite į plokštainį. į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, įkaitinkite ją ir kepkite plokštainį po vieną, po vieną pusę. Kiekvieną kepkite po kelias minutes ant vidutinės ugnies.

Patiekite karštus.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Laisvadienis.lt