Ingredientai:
1. 2 silpnai sūdytos silkės
2. 1 virta morka
3. 30 g svogūnų laiškų
4. 3 virti kiaušiniai
5. 50 g varškės sūrio
6. 1 valgomasis šaukštas sviesto
Kaip paruošti:
1. Silkę išdarome į file, nuo kiekvienos nupjauti šiek tiek minkštimo, kad išsilygintų storis.
Žuvies minkštimą, morką, svogūnus ir kiaušinius supjaustyti, sumaišyti. Dėti sūrį ir ištirpintą sviestą. Permaišyti.
2. Ant ištiestos maistinės plėvelės dėti vieną file, paskirstyti įdarą.
Uždengti antra file, susukti į plėvelę kaip saldainį.
Dėti į šaldytuvą mažiausiai 2 val. Prieš patiekiant supjaustyti gabalėliais.
Gero apetito!