Įprastas silkės užkandis tapo mūsų šventės stalo hitu

Įprastas silkės užkandis tapo mūsų šventės stalo hitu Receptai

Greitai iškepa ir pasirodo labai skanu!

Ačiū, kad užsukote į mano virtuvę! Aš ruošiu labai paprastą silkės užkandį (skumbrė, beje, taip pat puikiai tinka prie šio recepto).

Tradiciškai du įdomiausi komentarai pagal šį receptą yra šie:

Ačiū visiems už komentarus! Jie visada nudžiugina!

Virkime)) Pirmiausia silkę reikia nuplauti, nulupti ir supjaustyti gabalėliais. Imu šaldytą silkę ir atitirpinu lentynoje šaldytuve.

Silkės gabalėlius įdėjau į dubenį. Svogūną supjaustau pusžiedžiais, morkas sutarkuoju korėjietišku stiliumi. Ir taip pat dubenyje.

Čia pat įdėjau ikrų ir pieno (jie ne mažiau skanūs)

Atskiroje lėkštėje sumaišau aliejų, druską, cukrų, juoduosius pipirus, raudonuosius aitriuosius pipirus, actą ir pomidorų pastą.

RECEPTAS:

• Silkė – 2 vnt.

• Svogūnas – 1 vnt.

• Morkos – 1 vnt.

• Augalinis aliejus – 50 ml

• Pomidorų pasta – 2 valg.

• Cukrus – 1 arbatinis šaukštelis.

• Druska – 1,5 šaukštelio.

• Juodieji pipirai 0,5 šaukštelio.

• Karšti raudoni pipirai – 1/3 šaukštelio.

• Actas 9% – 1,5 šaukštai.

Aš dedu šį mišinį į žuvį ir daržoves ir sumaišau. Man patogiau tai daryti rankomis. Būtina, kad marinatas būtų gerai paskirstytas.

Uždenkite dubenį plastikine plėvele ir laikykite šaldytuve maždaug 48 valandas. Štai kas nutinka:

Mes vadiname šią silkę „Korėjos silke“

Tai labai taip skanu! Šis patiekalas visada populiarus! Aš rekomenduoju pabandyti. Be to, paruošimas yra labai paprastas! Čia viskas skanu – tiek žuvis, tiek daržovės!

Ir vaizdo įrašas, kaip žadėta. Čia, be Korėjos silkių recepto, yra dar 4 skanūs silkės druskos būdai. Pažvelkite – jums patiks:

Reklama