7 produktai, kurie valo organizmą geriau už bet kokius vaistus.
Baltagūžiai kopūstai.


Kaip vartoti: galima šviežius arba raugintus, arba net sultis.
Raudonieji burokėliai.


Kaip vartoti: virtus, galima gaminti barščius, arba salotas ar sultis.
Česnakas.


Kaip vartoti: geriausia šviežią arba smulkintą.
Svogūnas.


Kaip vartoti: paprastai šviežią, salotose arba spiritinėje trauktinėje ir kosmetinėms kaukėms ( nuo spuogų ir inkštirų).
Obuoliai.


Kaip vartoti: paprastai juos vartoja šviežius ir tik su odele, taip pat galima sultis ir trintą tyrę, kompotą.
Avokadai.


Kaip vartoti: paprastai jį valgo šviežią, deda į salotas, arba kaip „sviestą“.
Spanguolės.


Kaip vartoti: spanguoles valgo šviežias su cukrumi arba kaip morsą, sultis ar uogienę.
Informacija šiame straipsnyje yra išskirtinai pažintinio pobūdžio ir nepakeičia sertifikuoto šio profilio specialisto konsultacijos.