Ką daryti, kad mėsa kotletams būtų tobulo skonio?

Ką daryti, kad mėsa kotletams būtų tobulo skonio? Receptai

Tikrai kiekviena namų šeimininkė, perskaičiusi šio straipsnio antraštę, bent kartą pagalvojo: ” ką įdėti į faršą kotletams, kad jie būtų dar skanesni?” Daugelis galvoja, kad gal kalta pasenusi keptuvė, nes mėsa pridega ir tampa neskani. Galima pridėti keletą stebuklingų prieskonių ir tikėtis puikaus rezultato.

mėsa

Arba galite tiesiog pasitikėti mūsų patarimais ir pagaminti kotletus, kaip restorane, jei žinote, kaip juos gražiai patiekti.

KĄ DĖTI Į FARŠĄ KOTLETAMS

Ko reikia tobulam faršui?

1. Kad skonis būtų geras, mėsa turi būti ne malta, o susmulkinta. Sukapokite mažais kubeliais ir iš jų pasidarykite kotletus. Jei norite, tiesiog susmulkinkite didžiąją mėsos dalį ir įdėkite nedidelę (30%) maltos mėsos dalį.

2. Žinoma, derinkite 2 skirtingas mėsos rūšis. Puikiai tiks kiauliena + jautiena arba kiauliena + vištiena. Su tokiais variantais tikrai nepralaimėsite.

3. Niekada nedėkite druskos į faršą. Nes tada jis neteks visų skysčių ir sulčių. Tiesiog pridėkite mėgstamų prieskonių ir viskas bus gerai.

4. Į faršą įpilkite ledinio mineralinio vandens. Kažkur 150 ml 1 kg maltos mėsos. Tai svarbu kotletų konsistencijai.

5. Sumaišykite visą masę. Įdėkite į plastikinį maišelį ir išmuškite faršą. Jūs netgi galite tai daryti ant stalo. Neblogas psichologinio išsikrovimo metodas.

mėsa

6. Dabar marinuokite faršą 3–5 valandas šaldytuve. Suberkite visus reikalingus ingredientus.

7. Kepkite kotletus iš abiejų pusių po pusantros minutės ant stiprios ugnies. Ir juos galite pabaigti kepti keptuvėje.

8. Tikri virėjai kotletus kepa orkaitėje. Taigi, visos sultys lieka kotletuose, o rezultatas yra tikrai puikus.

9. Arba galite naudoti puodą su storu dugnu. Tiesiog padėkite jį ant ugnies ir leiskite kotletams troškintis. Galimas grietinėlės arba pomidorų padažas. Viskas priklauso nuo jūsų skonio.

mėsa

10. Drąsiai naudokite džiuvėsius paniravimui. Tai atskleis kotletų skonį ir pavers juos sotesniais.

Mes nežinome, kaip mėgstate paruoštą faršą. Galbūt kaip mėsos kukulius su padažu. O gal kotletų pavidale, apie ką ir yra šis straipsnis. O gal jūreiviškai paruošti makaronai malonesni tavo sielai. Svarbiausia, kad mėgautumėtės pačiu valgymo procesu. Ir skoniu. Ir kvapu. Visa kita – nesvarbu.

Linkime jums sėkmės ir maisto paruošimo pergalių!

Reklama