Kiauliena dar niekada nebuvo tokia minkšta ir sultinga. Vos 4 ingredientai, kurie užtikrins puikų skonį, o mėsa bus labai minkšta. Nuo šiol kepsiu tik taip!

Išbandykite šį receptą ir įsitikinkite, kad taip iškepta mėsa bus daug sultingesnė!
Jums reikės:
- 1,5 kg kiaulienos
- 2 svogūnų
- 1 šaukštelio garstyčių
- šiek tiek sojų padažo
- druskos
- juodųjų maltų pipirų
- kepimo maišelio
Pasirinktinai:
- Medaus
- Mėgstamų daržovių
Gaminimo eiga:
Nuplaukite mėsą, nusausinkite ją popieriniais rankšluosčiais.
Supjaustykite mažesniais gabalėliais.

Tada sumaišykite šiuos mėsos gabalėlius su druska, pipirais, garstyčiomis, sojų padažu.
Gerai išmaišykite, kad kiekvienas gabalėlis gerai pasidengtų prieskoniais.
PATARIMAS:
Nepersistenkite su sojų padažu, kad mėsa nebūtų per kieta.
Dubenį su mėsa uždenkite.
Padėkite į šaldytuvą ir marinuokite 2-3 valandas.
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Sudėkite į kepimo maišelį kartu su marinuota mėsa.

Užriškite maišelį ir dantų krapštuku padarykite kelias skylutes.
Įdėkite pripildytą kepimo maišelį ant kepimo skardos ir pašaukite į įkaitintą orkaitę.
Kepkite 200°C temperatūroje apie 1 valandą.
Praėjus šiam laikui, maišelį perpjaukite ir kepkite dar 10-15 minučių.
Tokia kvapni, pikantiška, sultinga ir minkšta mėsa bus puikus pagrindinis patiekalas su mėgstamu garnyru ar salotomis.
![]()
Prie mėsos taip pat galite pridėti didesnių gabalėlių grybų, morkų ar kitų daržovių.

Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, į padažą taip pat galite įdėti šiek tiek medaus, kad mėsa iškeptų su skania plutele.
Linkime gero skonio!
Šaltinis: zinoti.lt
