Gyvenimo gudrybė visiems, kurie gamina keptą žuvį.
Beveik visi mėgsta keptą žuvį. Tačiau ne visos šeimininkės mėgsta gaminti šį patiekalą, praneša Ukr.Media.
Atrodo, kad tai lengva padaryti, bet, deja, dažnai kepant žuvies gabaliukai prilimpa prie keptuvės dugno, o kai juos apverčiate, jie subyra. Vietoj gabalėlio gaunasi „košė”.
Tokia žuvis praranda apetitą.
Ne kiekvienas virėjas išdrįs patiekti tokio pavidalo keptą žuvį.
Tačiau papasakosime jums apie paprastą kulinarinę gudrybę, kuri neleis žuviai prilipti prie keptuvės, o gabalėlis išlaikys vientisumą ir apetitą.
Gyvenimo gudrybė labai paprasta: ją sudaro iš anksto pasūdytas žuvies gabalas.
Tai reikia padaryti likus 15 minučių iki žuvies dėjimo į įkaitintą keptuvę.
Jei žuvies gabalėlius pasūdysite iš anksto, tai garantuos, kad jie neprilips prie keptuvės dugno ir išliks vientisi.
Dėl šios kulinarinės gudrybės žuvies gabaliukai ne tik išliks nepažeisti, bet ir džiugins virėją gardžia rudumo plutele, kuri burnoje neįtikėtinai traškės.
Taip paruošta žuvis savo skoniu, traškumu ir apetitiška išvaizda sužavės net išrankiausius gurmanus.