Kiaulienos šoninė skonis geresnis nei mėsos! Minkštas, švelnus ir labai skanus užkandis

Kiaulienos šoninė skonis geresnis nei mėsos! Minkštas, švelnus ir labai skanus užkandis Receptai

Aš dažnai naudoju šį receptą lašiniams virti orkaitėje. Tai visada būna minkštas, švelnus ir labai skanus užkandis, kurį dedu ant šventinio Naujųjų metų stalo Velykoms. Primygtinai patariu išbandyti, juolab kad nėra nieko sudėtingo, reikia paprasčiausių produktų.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • nepakankamas dangtelis, 1,5 kg;
  • česnakai, 1 galva;
  • susmulkinto lauro lapo, ketvirtadalio šaukštelio;
  • druskos ir pipirų mišinio, po 1,5 šaukštelio;
  • vandens, 3 šaukštai.

Gaminimo procesas

Riebalus nuplauname, nuvalome odą ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

Druską sumaišykite su pipirais ir lauro lapais, česnaku, perleistu per presą, ir vandeniu.

Patarimas : jei mėgstate daugiau česnako, įdėkite daugiau ar mažiau. Taip pat galite padidinti pipirų mišinį. Taip pat imkite druskos pagal skonį.

Šoninę perveriame peiliu ir dedame marinatą, tada visą gabalėlį aptepame palaikais iš visų pusių.

Apvyniokite folija ir palikite mažiausiai 1 valandai, daugiausia parai. Galite nedelsdami nusiųsti į orkaitę.

Kiaulinius taukus perkeliame į formą ir išsiunčiame į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių nuo 1 iki 1,5 valandos – viskas priklauso nuo riebalų storio.

Palikite riebalus folijoje, kol jie atvės. Jūs netgi galite patiekti šiltą folijoje.

Jei lašinių lieka, galite įdėti į šaldiklį, tada išimti ir supjaustyti plonais griežinėliais.

Reklama