Lašiniai gaunasi tarsi kaip rūkyti. Bet mes jų nerūkysime! Neįprastas lašinių paruošimo receptas…

Receptai

Ingredientai

  • lašiniai su mėsos sluoksniu: 1 kilogramo
  • česnakas: 2 galvučių
  • malti juodieji pipirai: 3 valgomųjų šaukštų

Sūrymui:

  • svogūnų lukštai: 2 saujų
  • džiovintos slyvos: 5
  • lauro lapai: 2
  • druska: 200 gramų
  • cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
  • vanduo: 1 litro

Recepto paruošimas

  1. Iš pradžių visus sūrymo ingredientus užpilame vienu litru vandens ir užviriname.
  2. Per tą laiką kruopščiai nuplauname lašinius, nusausiname ir perpjauname juos į dvi dalis.
  3. Tada dedame lašinius į marinatą ir verdame 25 minutes nuo užvirimo momento ant vidutinio kaitrumo ugnies.
  4. Palikite atvėsti sūryme per visą naktį.
  5. Po to česnaką sutriname su pipirais.
  6. Išimame lašinius iš marinato, nusausiname ir įtriname česnakų mišiniu.
  7. Paskui suvyniojame kiekvieną gabaliuką į maistinę plėvelę. Jeigu planuojate suvalgyti lašinius per savaitę, laikykite šaldytuve, jei ne – dedame į šaldiklį. Skanaus!
Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Parašykit komentarą
Laisvadienis.lt