Lietiniai blynai kaip restorane! Pagal šį receptą jums tikrai pasiseks juos iškepti!

Receptai

Šio recepto pagrindinė paslaptis – vienas slaptas ingredientas, o lietinius visi įvertins didžiausiais komplimentais! Tradicinis receptas su netradiciniu ingredientu, dėl kurio tešla bus minkšta, be skylučių ir puikiai tiks lietinius įdaryti bet kokiu įdaru, kuris niekada neiškris!

Jums riekės:

  • 4 šaukštų augalinio aliejaus
  • 4 šaukštų cukraus
  • 2 stiklinių miltų
  • 2 stiklinių pieno
  • 4 kiaušinių
  • 2 šaukštų kukurūzų krakmolo
  • 1 stiklinės verdančio vandens
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • Žiupsnelio druskos

Gaminimo eiga:

Pirmiausia dubenyje gerai išplakite kiaušinius ir cukrų.

Įberkite žiupsnelį druskos ir vanilinio cukraus.

blank

Supilkite pieną ir aliejų.

Išmaišykite, kad gautųsi vientisa tešla.

blank

Stebuklingas ingredientas, užtikrinantis, kad blynai nesuplyš – tai krakmolas!

Jis turi būti ištirpintas verdančiame vandenyje.

Tada iš lėto krakmolo ir vandens mišinį įmaišykite į likusią tešlos masę.

blank

Po to nedidelėmis porcijomis suberkite miltus, nuolat maišykite, kad nesusidarytų gumuliukai.

Tada įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus ir pradėkite kepti blynus.

Taip iškeptus lietinius įdarykite mėgstamu saldžiu ar pikantišku įdaru.

blank

PATARIMAS:

Pikantiškiems blyneliams puikiai tinka, pavyzdžiui, troškinti grybai, sumaišyti su smulkintais krapais ir tarkuotu sūriu.

Jei receptas jums patinka, išsaugokite jį tarp mėgstamiausių, kad visada galėtumėte nustebinti svečius nepaprastu skoniu!

Linkime gero apetito!

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Parašykit komentarą
Laisvadienis.lt