Milijono vertas užkandis! Užkepti pievagrybiai česnakiniame padaže. Čiupkite šį neįtikėtinai skanų receptą!

Receptai guru

Ingredientai:

– pievagrybiai – 500 g

– sviestas – 55 g

– aliejus – 1 valgomasis šaukštas

– citrinų sultys – 1 valgomasis šaukštas

– druska, pipirai – pagal skonį

– čiobreliai – 1 arbatinis šaukštelis

– česnakas – 2 skiltelės

Paruošimas:

Sumaišome aliejų, druską ir pipirus.

blank

Apliejame šiuo mišiniu grybus.

Dedame vienu sluoksniu į skardą ir kepame 200 laipsnių temperatūroje, kol jie nepradės karamelizuotis, apie 20 min, periodiškai pamaišydami.

blank

Ištirpiname sviestą ant vidutinės ugnies, tirpiname porą minučių, kol taps auksaspalvis.

blank

Nuimame nuo ugnies ir permaišome su smulkintu česnaku, čiobreliu ir citrinų sultimis.

Apliejame keptus grybus sviesto mišiniu. Sūdome ir beriame pipirų pagal skonį.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Parašykit komentarą
Laisvadienis.lt