Minkštučiai kotletukai (galiu garantuoti, kad šitaip kotletų dar negaminote!)

Receptai

Šie kiaulienos kotletai gavosi itin minkšti bei itin gardūs.

  • malta kiauliena: 550 gramų
  • gazuotas mineralinis: 150 gramų (naudotas „Vytautas”)
  • svogūnai: 1 (didelio)
  • kiaušiniai: 1
  • krakmolas: 1 didelės saujos
  • mėgstami prieskoniai

Recepto paruošimas

  1. Pastebėjimas: Aš pati druskos visai nedėjau, nes „Vytauto” mineralinis ir taip sūrus.
  2. Patarimas: Kotletai pavyks skanesni, jeigu kiaulieną susimalsite patys, o ne pirksite faršą, su juo rezultatas nebūna toks geras. 🙂
  3. Iš pradžių maltą mėsą sumaišykite su sutarkuotu svogūnu, mineraliniu, kiaušiniu, mėgstamais prieskoniais bei krakmolu.
  4. Palikite maždaug 60 minučių pastovėti.
  5. Po to kepkite keptuvėje kotletus iš visų pusių, kol gražiai apskrus.
  6. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!

Patiko? Pasidalinkit! Ačiū. 🙏
Laisvadienis.lt