Nuo tokių pyragaičių nestorėjama. Užsirašykite receptą – labai skanu, ir nekenkia!

Receptai

Šaldytuve liko neišgerta kefyro stiklinė, o jūs nežinote, ką su ja daryti? Pasigaminkite šiuos skanius pyragėlius!

Be to šie pyragėliai paruošiami neįtikėtinai greitai, nereikia mielių, nereikia sugaišti laiko pasigaminti tešlą su mielėmis (paranormal.lt).

Sudėtis:

  • Kefyras – 1 puodelis;
  • Miltai – 4 puodeliai;
  • Augalinis aliejus – 2 šaukštai;
  • Cukraus – 2 šaukštai;
  • Soda – 1 šaukštelis;
  • Druska – 1 šaukštelis;
  • Kiaušinis – 2 vnt.

Įdarui:

  • Malta vištiena – 500 gramų;
  • Pipirai (juodi) – ¼ šaukštelis;
  • Druska – 1 šaukštelis.

Paruošimas:

  1. Pirmiausia pasigaminkite įdarą: į maltą vištieną įdėkite druskos ir pipirų. Sumaišykite.
  2. Atskirame inde sumaišykite kefyrą ir sodą. Mišinys turi suputoti, o kai reakcija baigsis, įdėkite cukraus, druskos, kiaušinius ir augalinio aliejaus. Sumaišykite mišinį, naudodami maišytuvą arba plakiklį.
  3. Palaipsniui pilkite miltus į plakamą mišinį, sumaišykite tešlą. Tešlos baigtumą lengvą nustatyti ji visiškai turi prarasti lipnumą.
  4. Toliau, tešlą supjaustome į nedidelius gabaliukus, iš kurių bus pagaminti pyragėliai.
  5. Kiekvieną tešlos gabaliuką užpildome pasigamintu įdaru, kraštus gerai sujungdami, kad įdaras neiškristu.
  6. Blynai kepami saulėgrąžų aliejuje. Iš kepimą lemia, apskrudimas. Pirma galite išbandydami, ar iškepęs faršas ir kiek trunka, toliau, kepdami tokį patį laiką.

Geriausias priedas prie šių pyragėlių bus grietinė.

Patiko? Pasidalinkit! Ačiū. 🙏
Laisvadienis.lt
error: Alert: Content is protected !!