Nuostabi gira svorio metimui ir kūno valymui

Nuostabi gira svorio metimui ir kūno valymui Receptai

Nuo senų senovės mūsų protėviai paruošė stebuklingą girą sveikatai, o amžininkai joje atrado dar vieną svarbią savybę – galimybę sumažinti svorį ir pagreitinti medžiagų apykaitą.

Šiame straipsnyje pateikiami geriausi giros receptai svorio metimui. Visi jie paruošti namuose ir be mielių.

Avižų gira svorio metimui

Giros vartojimo kursas trunka 2 savaites. Po 2 savaičių pastebimai pagerės virškinimas ir sumažės kilogramai. Net valgant maistą per mėnesį galima numesti kelis kilogramus.

Už trijų litrų stiklainį pakaks paimti 0,5 kg avižų ar avižinių dribsnių. Mes juos iš anksto nuplauname, supilame į mūsų indą ir užpildome virintu vandeniu. Fermentacijos procesui pradėti dedame apie 3 šaukštus cukraus. Tada turėtumėte susieti stiklainio kaklą su marle ir palikti 2 dienas. Po šio laiko avižų giros paviršiuje turėtų susidaryti plėvelė – tai tikras ženklas, kad gėrimas yra paruoštas. Dabar galite ištuštinti pradinę kultūrą ir išgerti ją numetus svorio 1 stiklinę 30 minučių prieš valgį.

Liekninantis burokėlių giros receptas

Sutarkuokite vieną didelį arba 2 mažus burokėlius, įpilkite pasenusios ruginės duonos plutos ir užpilkite 2 litrais šalto vandens. Maišykite 4 valg. l. Sachara. Palikite 3-4 dienas, tada laikykite šaldytuve.

Burokėlių giros nauda: pašalina cholesterolį, pagerina medžiagų apykaitą, padeda sergant širdies ir kraujagyslių ligomis, plečia kraujagysles, valo žarnyną ir yra naudinga nutukimui.

Kaip gerti burokėlių girą: 0,5 puodelio pusvalandį prieš valgį (ne daugiau kaip 5 puodelius per dieną). Jei kūnas pradėjo valytis per dažnai, tada kuriam laikui nustokite jį vartoti arba sumažinkite gėrimo kiekį per dieną. Norėdami pakeisti, galite virti okroshka ant jo.

Žolelių gira pagal Bolotovą

Daugelis žmonių žino tokį giros iš ugniažolių receptą, kuriame yra pieno išrūgų, kurį išrado akademikas Bolotovas. Šis gydomasis gėrimas padeda išvalyti organizmą nuo toksinų ir skaidyti riebalus. Jis taip pat stiprina imuninę sistemą ir dažnai vartojamas peršalus.
Žolelių giros pagalba galite greitai pašalinti šilumą esant aukštai temperatūrai.
Ją reikia paruošti taip: į trijų litrų stiklainį reikia užpilti 1 puodelį smulkintų ugniažolės lapų, 200 g cukraus, 0,5 litro pieno išrūgų ir užpilti švariu vandeniu iki pat viršaus. Tokia gira bus paruošta per 10 dienų. Norint numesti svorio, jį reikia gerti kiekvieną dieną 30 minučių prieš valgį.

Citrinų gira

Šiam gėrimui jums reikės 3-4 didelių citrinų. Geriausia jas iš anksto nuplikyti verdančiu vandeniu, kad apsisaugotumėte nuo įvairių cheminių medžiagų, kuriomis produktas yra gausiai padengtas, kad būtų išvengta žalos gabenant ir laikant. Išspauskite iš mūsų citrinų sultis į didelį indą girai, įpilkite 2,5 puodelio cukraus, 20 gramų mielių, 100 gramų razinų ir citrinos žievelės. Fermentacijos procesui pakaks 2 dienų kambario temperatūroje. Geriau laikyti toliau šaltyje.

Ryžių gira

Už 1 litrą atvėsinto virinto vandens imame 4 šaukštus ryžių, išskyrus bet kokį karbonadą. Įpilkite 3 šaukštus cukraus ir nemažai razinų (5-6 vnt.). Viską išmaišykite ir palikite pastovėti 3-4 dienas (atsižvelgiant į tai, kaip karšta kambaryje). Po to, kai filtruojame, išpilstome į butelius ir laikome šaldytuve. Toks gėrimas ne tik padės išvalyti žarnyną, bet ir bus labai naudingas osteochondrozės ir sąnarių skausmų profilaktikai.

Imbierinė gira

Girai iš imbiero galite paimti 500 gramų ruginių skrebučių arba 800 gramų ruginės duonos, užpilti verdančiu vandeniu, kad vanduo visiškai uždengtų duonos masę. Uždarykite dangčiu ir palikite infuzuoti 5 valandas.
Nuvalome imbiero šaknį ir supjaustome griežinėliais (užteks maždaug 7 plonų lėkščių), užpilame 4 litrais vandens ir viriname apie 20 minučių jam užvirus. Mums reikės gryno sultinio be imbiero, jei naudojate maltą imbierą, tada sultinį nukoškite.

Kai jis atvės, į duonos mišinį įpilkite imbiero sultinio ir užvirkite. Tada mes laukiame, kol viskas atvės iki kambario temperatūros. Tuo tarpu paimame 30 g mielių ir praskiedžiame jas šiltu vandeniu. Tada į mūsų meduolių masę įpilkite mielių, 0,5 litro obuolių sulčių ir 2 puodelius cukraus. Viską kruopščiai išmaišykite ir palikite šiltoje vietoje. Paprastai po 12-18 valandų imbiero gira yra paruošta. Šis gėrimas turi ypatingą sodrų ir vėsinantį skonį.

Naudingi patarimai, kaip gaminti girą svorio metimui:

Ingredientai užpilami šaltu vandeniu, virinami ir atvėsinami arba išgryninami.

Paprastai visuose receptuose gira užpilama stikliniame indelyje.

Uždenkite jį marle.

Įsitikinkite, kad tarp marlės ir vandens viršaus yra nedidelis atstumas – 3-4 centimetrai.

Cukrų medumi galima pakeisti 1-2 valg. l. medaus vietoj 2–4 valg. l. Sachara. Natūralu, kad medus turėtų būti natūralus, geriausia paprastas, be dumblių ir kt. Pridedant medaus, galima atsikratyti paprasto pelėsio.

Dėl skonio ir fermentacijos iš anksto virdami, galite pridėti razinų į bet kurią girą (apie 4-6 vienetus už 2 litrus).
Prieš gerdami gėrimą, būtinai filtruokite gėrimą per dvigubą arba trigubą marlę.

Reklama