Pagyvenęs gruzinas išmokė, kaip per 30 sekundžių atsistojus prie prekystalio atskirti natūralią ir cheminę mėsą.

Pagyvenęs gruzinas išmokė, kaip per 30 sekundžių atsistojus prie prekystalio atskirti natūralią ir cheminę mėsą. Įdomybės

Tikrai niekam ne paslaptis, kad yra pardavėjų, kurie, bandydami parduoti žemos kokybės mėsą, ją tonuoja, pumpuoja įvairiomis cheminėmis medžiagomis ir pan. Pirkėjams kyla pavojus, kad visa tai yra sėkmingai užmaskuota ir nėra taip lengva atskirti gerą nuo blogo.

Kaip ir daugelis, prieš Naujuosius metus nuėjau į vietinį turgų nusipirkti mėsos šventiniam stalui. Kol moterys iš eilės bandė vizualiai nustatyti jos kokybę, mane suglumino tas pats klausimas. Tačiau senyvas vyras mums visiems parodė veiksmingą ir darbingą būdą išbandyti produktą, tinkantį visoms veislėms.

Tai susideda iš šių – mažą mėsos gabalą reikia pradurti dantų krapštuku, uždėti ant folijos ir padegti. Šviežias pjūvis užsidegs 15 sekundžių ir pradės kvepėti. Jei jame yra cheminių priedų, tai ims sklisti sintetika. Be to, iš jo išsiskirs tamsios sultys, o ant paviršiaus gali atsirasti putų ar burbuliukų.

Pasitikėdamas savo prekių kokybe, pardavėjas niekada neatsisakys tokio čekio, todėl būtinai pasirūpinkite šiuo metodu ir pasidalinkite su draugais.

Reklama