Paskleiskite maltą mėsą ant paprastos tešlos ir pagaminkite nepaprastą skanėstą. Skanus delikatesas!

Receptai

Neįtikėtinai skanūs tešlos ritinėliai su malta mėsa. Receptas, kurį tikrai pamėgsite, yra nepaprastai skanus ir jis patiks visiems!

Receptą jums radome „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

Tešlai:

  • Paprastų miltų- 200 g
  • Grietinės – 150 g
  • Kepimo miltelių – 10 g
  • Pieno – 20 ml
  • Augalinio aliejaus – 20 ml
  • Druskos – 5 g

Mėsos įdarui:

  • Maltos mėsos – 300 g
  • Lydyto sūrio – 150 g
  • Petražolių – 20 g
  • Kiaušinio – 1 vnt.
  • Svogūno – 1 galvutės
  • Mairūno – 5 g
  • Druskos – 5 g
  • Juodųjų pipirų – 3 g
  • Vandens – 50 ml

Gaminimo eiga:

Į dubenį suberkite persijotus miltus.

blank

Įberkite druskos, kepimo miltelių ir įpilkite aliejaus.

Sumaišykite, po to įpilkite pieno, įdėkite grietinės ir padarykite vienalytę nelipnią tešlą.

blank

Uždenkite ir leiskite pabūti bent 15 minučių.

blank

Įdarui sumaišykite maltą mėsą su tarkuotu sūriu.

blank

Įberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir įmuškite kiaušinį.

blank

Pagardinkite druska, mairūnu ar kitais patinkančiais prieskoniais.

blank

Gerai išmaišykite.

Tešlą iškočiokite ant miltais pabarstytos lentos.

blank

Ant tešlos sudėkite gautą įdarą ir paskleiskite per visą tešlos plotą.

blank

Tešlą susukite į vyniotinį ir supjaustykite riekelėmis.

blank

Keptuvėje įkaitinkite aliejų.

blank

Kepkite riekeles pakaitomis, iš abiejų pusių.

blank

Iškepus, apipilkite nedideliu kiekiu vandens ir troškinkite uždengę dar 20 minučių.

blank

Baigta! Patiekite su grietine.

blank

blank

Linkime gero skonio!

blank

Vaizdo medžiaga:

Šaltinis: zinoti.lt

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Parašykit komentarą
Laisvadienis.lt