Reikes:
– 4 bulvės
– gabalėlis sviesto
– 3 valgomieji šaukštai miltų
– petražolės
– 3 dešrelės
– aliejus (kepimui)
– grietinė (patiekimui)
Kaip gaminti:
4 bulves supjaustome gabalėliais.

Išverdame, nupilame vandenį.

Dedame gabalėlį sviesto.

Virtas bulves sutriname grūstuve.

Leidžiame bulvių košei ataušti. Dedame 3 valgomuosius šaukštus miltų ir pjaustytas petražoles.

3 dešreles stambiai sutarkuojame.

Ir taip pat dedame į dubenį su bulvėmis.

Gerai permaišome visus ingredientus.

Iš bulvių košės lipdome nedidelius kotletukus.

Ir dedame į keptuvę su aliejumi.

Apverčiame į kitą pusę, uždengiame dangčiu ir kepame iki gatavumo.

Patiekiame su grietine.
