Salotos „Maloni uošvė“. Kai uošvienė tai paruošia, aš visada skubu pas ją į svečius

Salotos „Maloni uošvė“. Kai uošvienė tai paruošia, aš visada skubu pas ją į svečius Receptai

Puikus produktų derinys daro salotas tiesiog nuostabias, lengvas, bet soti. Visiems pikantiškiems mėgėjams.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų :

  • pievagrybiai, 300 g;
  • vištienos filė, 300 g;
  • svogūnai 00 g;
  • morkos, 150 g;
  • marinuoti agurkai, 100 g;
  • konservuoti kukurūzai, 100 g;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • majonezas, 20 g;
  • juodųjų ir raudonųjų pipirų, po 0,5 šaukštelio;
  • paprika, šaukštelis;
  • druskos, 1 šaukštelis.

Gaminimo procesas

Svarbiausia, salotas gaminkite griežtai pagal receptą, tada tikrai įvertinsite jų idealų skonį ir ingredientų derinį.

Pievagrybius supjaustykite gabaliukais ir kepkite sausoje keptuvėje. Kai skystis visiškai išgaruoja, įpilkite prieskonių, druskos ir šiek tiek augalinio aliejaus.

Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais ir suberkite į grybus, kepkite 5 minutes.

Supjaustykite morkas plonomis juostelėmis ir suberkite į grybus ir svogūnus.

Kepkite morkas, kol suminkštės. Atvėsinkite.

Kiaušinius supjaustykite kubeliais.

Supjaustykite agurkus kubeliais.

Virtą mėsą supjaustykite gabalėliais.

Sumaišome visus produktus ir pagardiname majonezu.

Pasiimkite namo majonezo.

Prieš patiekdami, pabarstykite salotas paprika ir raudona aitriąja paprika.

Viskas, esanti šiose salotose, yra tobula ir idealiai derinama bei puikiai papildo bet kokius užkandžius ir patiekalus.

Reklama