Šis triukas padarys jūsų mėsą labai sultingą ir skanią, daug skaniau nei įprastai!

Šis triukas padarys jūsų mėsą labai sultingą ir skanią, daug skaniau nei įprastai! Receptai

Pridėti šaukštą miltelių ar sėklų į smulkintuvą – subtilus patiekalas yra paruoštas!

Garstyčių kotletai

Pridėkite garstyčių šaukštą! Skruostai yra švelnūs, maloniai, šiek tiek pastebimi kartumo.

Sudėtis:

  • Malti jautiena – 500 g;
  • Malti kiauliena – 500 g;
  • Bulvės – 3 vnt.
  • Kiaušinis – 1 vnt .;
  • Svogūnai – 3 vnt.
  • Roll – 150 g;
  • Garstyčios – 1 valgomasis šaukštas. l.;
  • Pienas – 0,5 suinteresuotojo asmens;
  • Druska pagal skonį;
  • Juodieji pipirai (malti) pagal skonį;
  • Vanduo – 3 šaukštai. l.;

Virimas:

Sumaišytą kiaulieną sumaišykite su jautiena, pridėkite smulkintą svogūną, tarkuotą bulvę ant smulkios trintuvo.

Užpildykite kepalą su pienu, palikite išsipūsti ir kartu su pienu išsiųskite į įdarą.

Įmaišytame kiaušinyje įpilkite garstyčių, druskos ir pipirų ir sumaišykite su malta mėsa. Gerai įmaišykite. Uždenkite kotletus ir kepkite juos gerai šildomoje keptuvėje. Kepkite ant abiejų pusių, įpilkite šiek tiek vandens ir virkite po uždaru dangčiu, kol virti.

Reklama