Skanumėlis šios varškės spurgos kurių skonis sužavės kiekvieną smaližių!

Receptai

Paprastai paruošiamos varškės spurgos sužavės kiekvieną, mėgstantį pasilepinti desertu. Šis receptas išsiskiria savo paprastumu.

Jums reikės:

  • 1 kiaušinio
  • 5 šaukštelių cukraus
  • 250 g riebios varškės
  • 5 šaukštų kvietinių miltų
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 šaukštelio malto cinamono
  • Cukraus pudros
  • Aliejaus

Kaip gaminti?

✔ Varškę pertrinkite per metalinį sietą. Į dubenį išsijokite miltus su kepimo milteliais. Įmuškite kiaušinį, išplakite su cukrumi ir cinamonu.

✔ Minkykite tešlą, iš jos iškočiokite  „dešrelę“, supjaustykite mažais gabalėliais ir suformuokite iš jų rutuliukus.

✔ Puode įkaitinkite aliejų iki 160–180 C laipsnių ir į jį panardinkite spurgas. Kai spurgytės paruduos, jas išimkite, ir padėkite ant popierinių rankšluosčių.

✔ Pabarstykite cukraus pudra ir patiekite su džemu, desertiniu padažu ar medumi.

Skanaus!

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Parašykit komentarą
Laisvadienis.lt