Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su keturiais įdarais: originalus greitas užkandis

Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su keturiais įdarais: originalus greitas užkandis Receptai

Užkandis, nuo kurio negalima atitraukti akių. Tai receptai, kuriuos mėgstame labiausiai! Su ypatingu malonumu ruošiame burnoje tirpstančius ritinius su įdaru. Bet mes tokio bandymo su keturiais įdarais nebandėme.

Būtinai pažymėkite, naudinga!

Reikalingi ingredientai

  • 2 sluoksniuotos tešlos lakštai (gatavas produktas)
  • 1 kiaušinis
  • 150 g maltos mėsos
  • 75 g mocarelos
  • 150 g moliūgų minkštimo
  • 1 svogūnas
  • 75 g parmezano
  • 100 ml daržovių sultinio
  • 2 šaukštai balzamiko acto
  • 1 šaukštas cukraus
  • 200 g špinatų
  • 100 g rikotos
  • 2 šaukštai kedro riešutų
  • 150 g virtų bulvių
  • 2 šaukštai grietinės
  • 75 g sūrio
  • druska, pipirai, muskatas
  • daržovių aliejus

Kaip padaryti sluoksniuotos tešlos ritinį su keturiais įdarais

 

  1. Apkepkite špinatų lapus, suberkite prieskonius, kedro riešutus, tada viską sumaišykite su rikota. Gautą masę paskleidžiame ant sluoksniuotos tešlos lakšto ir sulankstome į vamzdelį.
  2. Kitam įdarui apkepkite faršą, suberkite mocarelą ir, kaip ir pirmame variante, masę suvyniokite į tešlos vamzdelį.
  3. Į trečiąjį tešlos mėgintuvėlį suberkite moliūgų mišinį. Norėdami tai padaryti, kepkite moliūgų, svogūnų ir parmezano gabalėlius, įpilkite acto, cukraus ir daržovių sultinio.
  4. Galiausiai ketvirtą įdaro dalį išvirkite bulves, įpilkite grietinės, tarkuoto sūrio, druskos ir pipirų. Vėl suvyniokite masę į sluoksniuotos tešlos mėgintuvėlį.
  5. Sulenkite 4 užpildytus šiaudelius ir suvyniokite juos į didelį tešlos lakštą.
  6. Gautą ritinį supjaustome lygiomis dalimis ir dedame į kepimo skardą.
  7. Tešlą ištepkite kiaušiniu ir pašaukite į orkaitę – 20 minučių 180 ° C temperatūroje.

Padaryta! Traškus karštas skanėstas .

Reklama