„Snickers“ pyragas be orkaitės. Vaikams tai patiks

„Snickers“ pyragas be orkaitės. Vaikams tai patiks Receptai

Tikras malonumas turintiems smaližių !

Šis pyragas turėtų patikti „Snickers“ šokolado mėgėjams.

Pyragas yra paruoštas be kepimo, lengvas ir paprastas, labai skanus ir valgomas akimirksniu vaikų vakarėliuose!

Sudedamosios dalys apskaičiuojamos pyragui, kurio skersmuo yra 18 cm

 

Tortas

270 gramų – sausainių sausainiai

100 gramų – juodasis šokoladas, kuriame yra 50% kakavos

50 gramų – sviestas

50 gramų – pienas

Kremas

380 gramų – virtas sutirštintas pienas

100 gramų – sviestas

250 gramų – žemės riešutai

Glazūra

100 gramų – juodasis šokoladas, kuriame yra 50% kakavos

50 gramų – sviestas

50 gramų – pienas

Ingridientai
Ingridientai

Paruoškime kremą

  • Maišytuvu išplakite 100 gramų minkšto sviesto.
  • Žingsnis po žingsnio į plakamą sviestą įpilkite virinto sutirštinto pieno.
  • Į gatavą mišinį įpilkite visus žemės riešutus, sumaišykite.

Paruoškime pyrago pagrindą ir sluoksnį

  • Sutrinkite sausainių sausainius į trupinius.
  • Ganache – 50 gramų sviesto ir 50 gramų pieno, įkaitinkite iki maždaug 90 laipsnių. Į įkaitintą pieną supilkite 100 gramų šokolado, kad jis būtų visiškai padengtas pienu.
  • Palaukime porą minučių, kol šokoladas ištirps. Ir kruopščiai sumaišykite plakikliu iki vientisos masės.
  • Supilkite ganache į susmulkintus trupinius ir gerai išmaišykite, kad trupiniai ir ganache būtų visiškai sujungti.

Suformuokime tortą

  • 2/3 trupinių supilkite į formą. Mes išlyginame. Mes taranuojame taure.
  • Ant viršaus uždėkite pusę kremo.
  • Pabarstykite kremą likusia 1/3 trupinio. Mes išlyginame. Užklijuokite stiklu.
  • Tepame antrąją kremo dalį.
  • Pyragą uždenkite maistine plėvele ir padėkite valandai į šaldytuvą, kad kremas sustingtų.

Paruoškime glajų

  • Įkaitinkite 50 gramų sviesto ir 50 gramų pieno maždaug iki 90 laipsnių. Į įkaitintą pieną supilkite 100 gramų šokolado, kad jis būtų visiškai padengtas pienu.
  • Palaukime porą minučių, kol šokoladas ištirps. Ir kruopščiai sumaišykite plakikliu iki vientisos masės.

Glazūra yra paruošta. Uždenkite pyragą glajumi.

Švelniai pasukdami formą, tegul glaistas pasiskirsto tolygiai visame paviršiuje.

Pyragą uždengiame maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą mažiausiai 5 – 6 valandoms, geriausia – nakčiai. Taigi, kad pyragas būtų gerai prisotintas ir stiprus.

Tortą galite papuošti taip, kaip norite.

Tortas yra skanus, tikras malonumas tiems, kurie turi smaližių !

Žingsnis po žingsnio vaizdo įrašo receptą galite peržiūrėti žemiau esančiame mano vaizdo įraše

 

Reklama