Tešlos kuri nelimpa prie ranku receptas. Gerai laikosi 2-3 dienas

Tešlos kuri nelimpa prie ranku receptas. Gerai laikosi 2-3 dienas Receptai

Iš šios tešlos galite gaminti labai skanius pyragus, baltymus, bandeles, pyragus, pyragus su įvairiais įdarais, bandeles, sūrio pyragus, picas. Šaldytuve galima laikyti 2-3 dienas.

Tešla minkšta, nelimpa prie rankų, gerai limpa ir pyragaičiai nesuyra.

Ingridientai:

  • pienas – 500 ml;
  • kvietiniai miltai – 5 puodeliai;
  • cukrus – 2 šaukštai. l;
  • druska – 0,5 šaukštelio;
  • saulėgrąžų aliejus – 2 šaukštai. l;
  • mielės (sausos – mažas maišelis) – 11 g.

Gaminimo būdas

Supilkite į dubenį 4 puodelius miltų ir mielių. Tada pamažu užpilkite šiltu pienu, įpilkite cukraus, druskos, saulėgrąžų aliejaus. Sumaišykite visus ingredientus. Tada palaipsniui įpilkite dar vieną puodelį miltų.

 

Tešlą paskleiskite celofano maišelyje ir padėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms.

Bet jei tešla ilgiau laikysis šaldytuve – jai nieko neatsitiks. Šią tešlą galite palikti per naktį. Ir kitą dieną virkite ką nors skanaus.

Reklama