Tik 150-200 gramų maltos mėsos ir aš ruošiu pilnavertę vakarienę visai šeimai

Tik 150-200 gramų maltos mėsos ir aš ruošiu pilnavertę vakarienę visai šeimai Receptai

Sveiki, mano vardas Oksana! Sveikinimai visiems, kurie peržiūrėjo mano puslapį. Tikiuosi, kad mano receptai bus įdomūs ir naudingi jums – skaitykite, rašykite komentarus ir, žinoma, užsiprenumeruokite!

✅ 👌Kiekviena namų šeimininkė moka skaniai, greitai ir nebrangiai išmaitinti savo šeimą.

Šiandien noriu pasidalinti su jumis savo labai nebrangaus patiekalo receptu, kuriam išleidžiu tik 150-200 gramų maltos mėsos. Rezultatas – visa vakarienė ar pietūs, kurie gali išmaitinti visą šeimą.

Tik 150-200 gramų maltos mėsos ir aš ruošiu pilnavertę vakarienę visai šeimai: ji gaunasi daug, skani ir soti

 

Išbandykite: tai tikrai paprasta, greita ir skanu!

📕 Ingredientai virimui:

Bulvės (didelės) – 5-6 vnt.

Malta mėsa – 150-200 g

Svogūnai – 2 vnt.

Miltai – 4-5 šaukštai. l.

Druska, pipirai – pagal skonį

Augalinis aliejus – kepimui

👨🏻‍🍳Dabar pradėkime gaminti … ⤵️⤵️⤵️

Pirmiausia nulupkite visas daržoves. Vienas (didesnis) svogūnas pateks į bulvių tešlą, o antrasis (vidutinio dydžio) – į įdarą. Į gilų dubenį sutarkuokite didelę svogūno galvutę ant geriausių trintuvų (blynams). Svogūnų sultys neleis bulvėms patamsėti.

Tik 150-200 gramų maltos mėsos ir aš ruošiu pilnavertę vakarienę visai šeimai: ji gaunasi daug, skani ir soti

Trys bulvės tame pačiame dubenyje. Rezultatas – beveik vienoda žalių bulvių ir svogūnų tyrė. Masė bus labai vandeninga, todėl būtinai išspauskite ją iš sulčių pertekliaus.

Tik 150-200 gramų maltos mėsos ir aš ruošiu pilnavertę vakarienę visai šeimai: ji gaunasi daug, skani ir soti

Aš dažniausiai dedu bulvių masę į smulkų metalinį sietą, po dugnu dedu dubenį ir atidėjau 10 minučių. Šiuo metu skysčių perteklius praeina. Jei skubate, tarkuotas bulves galite tiesiog išspausti per marlę. Bet čia yra svarbus dalykas: masė neturėtų pasirodyti per sausa, joje turėtų likti šiek tiek sulčių.

Tik 150-200 gramų maltos mėsos ir aš ruošiu pilnavertę vakarienę visai šeimai: ji gaunasi daug, skani ir soti

Į išspaustą tyrę pagal skonį įberkite druskos ir 3–4 šaukštus miltų. Jei tešla pasirodo plona, ​​įdėkite dar 1-2 šaukštus miltų.

Tik 150-200 gramų maltos mėsos ir aš ruošiu pilnavertę vakarienę visai šeimai: ji gaunasi daug, skani ir soti

Pagal konsistenciją masė turėtų pasirodyti kaip tešla blynams. Beje, krakmolas nusėda dubens dugne su išspaustomis sultimis. Taip pat galima dėti kartu su miltais – tai tešlą padarys klampesnę, tačiau gali pasirodyti krakmolingas poskonis. Todėl darykite tai savo nuožiūra.

Tik 150-200 gramų maltos mėsos ir aš ruošiu pilnavertę vakarienę visai šeimai: ji gaunasi daug, skani ir soti

Dabar ruošiame įdarą. Smulkiai supjaustykite mažą svogūno galvutę, sumaišykite ją su malta mėsa. Pagardinkite įdarą pipirais ir druska.

Tik 150-200 gramų maltos mėsos ir aš ruošiu pilnavertę vakarienę visai šeimai: ji gaunasi daug, skani ir soti

Ir viską gerai išmaišyti. Jei įdaras tirštas, galite įdėti kelis šaukštus bulvių sulčių, likusių iš tešlos. Iš gautos maltos mėsos formuojame mažus ruošinius kotletų pavidalu, bet daug mažesnius.

Tik 150-200 gramų maltos mėsos ir aš ruošiu pilnavertę vakarienę visai šeimai: ji gaunasi daug, skani ir soti

Tada supilkite aliejų į keptuvę (kad ji visiškai uždengtų dugną), pašildykite. Šaukštu truputį bulvių masės įdėkite į keptuvę plokščių pyragaičių pavidalu.

Tik 150-200 gramų maltos mėsos ir aš ruošiu pilnavertę vakarienę visai šeimai: ji gaunasi daug, skani ir soti

Ant viršaus uždėkite faršo „kotletus“.

Tik 150-200 gramų maltos mėsos ir aš ruošiu pilnavertę vakarienę visai šeimai: ji gaunasi daug, skani ir soti

Ir užpilkite juos nedideliu kiekiu bulvių masės.

Tik 150-200 gramų maltos mėsos ir aš ruošiu pilnavertę vakarienę visai šeimai: ji gaunasi daug, skani ir soti

Kepkite ant vidutinės ugnies iš vienos pusės iki auksinės rudos spalvos, tada apverskite ir kepkite kitą pusę.

Tik 150-200 gramų maltos mėsos ir aš ruošiu pilnavertę vakarienę visai šeimai: ji gaunasi daug, skani ir soti

Ir tai dar ne viskas, perskaitykite iki galo ↓↓↓ 👇👇👇

Mes ruošiame visus burtininkus pagal šią schemą, tada dedame juos į tinkamą kepimo indą, uždengiame folija ant viršaus ir dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių 20 minučių.

1 iš 4
Paruoštą patiekalą patiekite su grietine arba svogūnais, keptais iki auksinės rudos spalvos. Tai yra skanu! Gaminkite, ragaukite, gero apetito!

Reklama