Tingus variantas, kaip pasigaminti silkę pataluose: originalus receptas

Tingus variantas, kaip pasigaminti silkę pataluose: originalus receptas Receptai

Toks užkandis neliks nepastebėtas ant jūsų stalo. Svečiai jį suvalgys per porą minučių! Išvaizda ir nuostabus skonis jus tikrai nustebins!

Jums reikalingi produktai:

  • Keturi kiaušiniai;
  • Aštuoni silkės gabalėliai (paimkite lengvai pasūdytą);
  • Vienas burokėlis;
  • Pusė svogūno;
  • 100 ml geriamojo vandens;
  • Du valgomi šaukštai 6% obuolių acto;
  • Vienas valgomas šaukštas cukraus;
  • Trys nubraukti šaukštai majonezo;
  • Petražolių papuošimui.

Kaip pradėti gaminti:

Išvirkite burokėlius ir kiaušinius.

Kol jie verda, smulkiai supjaustykite pusę svogūno ir suberkite į dubenį. Supilkite actą, vandenį ir cukrų. Išmaišykite ir palikite 20 minučių.

Stambiai sutarkuokite virtus burokėlius.

Virtus kiaušinius perpjaukite pusiau ir dėkite į lėkštę.

Išimkite trynius ir juos sutrinkite šakute.

Trynius sumaišykite su burokėliais, marinuotais svogūnais ir majonezu.

Užpildykite kiaušinių puseles įdaru.

Ant viršaus uždėkite po silkės gabalėlį ir papuoškite žolelėmis.

 

Skanaus!

Reklama