Uždėkite maltą mėsą ant paprastų kopūstų ir skanūs pietūs bus paruošti!

Receptai

Fantastiška idėja lengviems ir greitiems kopūstų su malta mėsa pietums!

Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

  • maltos mėsos – 400 g
  • druskos – 10 g
  • muskato riešuto – 5 g
  • juodųjų pipirų – 5 g
  • raudonėlio – 5 g
  • česnako miltelių – 5 g
  • saldžiųjų paprikų miltelių- 5 g
  • svogūno – 1 vnt.
  • kopūsto – 1 vnt.
  • natūralaus jogurto – 150 g
  • pomidorų pastos – 20 g
  • petražolių – 5 g
  • svogūnų laiškų – 5 g
  • kepimo formos, kurios dydis 35 cm x 40 cm

Gaminimo eiga:

Kopūstą supjaustykite griežinėliais.

blank

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir ant jos išdėliokite kopūstų griežinėlius.

blank

Dabar paruoškite visus ingredientus, kurie reikalingi maltos mėsos įdarui.

Faršą sumaišykite su smulkiai supjaustytais svogūnais, pagardinkite druska ir prieskoniais.

blank

Kruopščiai sumaišykite ir uždėkite paruošto mėsos įdaro ant kiekvieno kopūstų gabalo.

blank

Dar galite pagardinti mėgstamais prieskoniais.

blank

Dubenyje sumaišykite jogurtą, pomidorų pastą, svogūnų laiškus ir petražoles.

blank

Sumaišykite ir paskleiskite ant maltos mėsos.

blank

Kepkite 180°C temperatūroje apie 45 minutes.

blank

Linkime gero skonio!

Vaizdo medžiaga:

Šaltinis: zinoti.lt

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Parašykit komentarą
Laisvadienis.lt