Mes nusprendėme pasidalinti su Jumis kai kuriomis labai gardžių kotletų pagaminimo gudrybėmis. Išmėginkite jas ir Jūs.
Ingredientai
- visi ingredientai mėgstamiems kotletams
Recepto paruošimas
- Skaniausia yra maišyti trijų rūšių faršą tarpusavyje: kiaulienos, jautienos ir avienos.
- Pieno į faršą geriau visai nepilame! Naudojame šiltą virintą vandenį.
- Faršui yra naudojami tik kiaušinių tryniai.
- Svogūno geriau dedame daugiau, kotletai gausis daug sultingesni.
- Duoną galite pakeisti bet kokiomis daržovėmis: kopūstais, bulvėmis ar morkomis.
- Kotletus privalu kepti iš anksto gerai įkaitintame aliejuje.
- Paniravimui galite naudoti maltus džiūvėsius ar miltus.
- Formuojame kotletus šlapiomis rankomis ir iš karto dedame į įkaitintą aliejų.
- Galite panardinti kotletus į plaktą baltymą, jie tada gaunasi itin skanūs bei sultingi.
- O tu pasidalink savo paslaptimis komentaruose!