Kodėl mėsa mano blyneliuose visada sultinga, o kitoms šeimininkėms taip neišeina. Dalinuosi savo recepto paslaptimi!

Receptai

Tokį blynelių receptą aš gavau iš savo anytos, kuri juos gamino taip skaniai, kad mes visada prašydavome pagaminti juos mūsų atvykimui.

Paruošimui mums prireiks tokių ingredientų:

– faršo asorti
– svogūnų
– blynelių

Paruošimo procesas:

Dedame faršą į keptuvę ir pilame truputį vandens, kad faršas liktų sultingas, o ne apskrudęs.

Po 20 minučių į mėsą dedu smulkiai sutarkuotą svogūną (kartu su sultimis). Tai svarbu!

blank

Svarbu sekti,kad visgi liktų truputis skysčio ant keptuvės dugno.

Troškiname po dangčiu kol bus gatavi, periodiškai maišydami. Procesas užima apie 15 minučių.

Neleidžiame mėsai apskrusti! Kitaip įdaras gali nesigauti sultingas!

blank

Blynelius gaminkite pagal savo receptus.

Farširuojame blynus.

blank

Dalį galima užšaldyti, dalį apkepti ant lydyto sviesto ir patiekti.

blank
blank

Blyneliai su sultingu ir skaniu mėsos įdaru paruošti!

blank

Pabandykite šį būdą ir jūs niekada neruošite pagal kitus receptus.

Atrodo, viskas paprasta, tačiau mažai kas žino šį paprastą būdą.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Parašykit komentarą
Laisvadienis.lt