Ingridientai:
- 450 g maltos mėsos
- Druskos pagal skonį.
- Jei reikia, paprikos.
- 1 svogūnas
- 1 kiaušinis
- 6 riekelės duonos
- pieno pagal skonį
- 50 g tarkuoto sūrio
- aliejaus pagal skonį
- 150 g Ementalio sūrio
- 150 g mortadella
- 100 g pistacijų
Paruošimas:
Dubenyje sumaišykite mėsą, smulkintus svogūnus, tarkuotą sūrį, druską, pipirus, išmirkytą duoną ir kiaušinį.
Suformuokite vienalytę tešlą. Tada įmaišykite stambiai pjaustytas pistacijas.
Priklausomai nuo tešlos konsistencijos, įberkite šiek tiek džiūvėsėlių.
Mėsos mišinį paskleiskite ant kepimo popieriaus, tada užpilkite mortadella ir kubeliais pjaustytu Ementalio sūriu.
Susukite į mėsos pyragą.
Kepkite 180° orkaitėje 45 minutes.