Mėsos pyragas su mortadela ir pistacijomis: skanus receptas, kurį verta išbandyti

Naujienos

Ingridientai:

  • 450 g maltos mėsos
  • Druskos pagal skonį.
  • Jei reikia, paprikos.
  • 1 svogūnas
  • 1 kiaušinis
  • 6 riekelės duonos
  • pieno pagal skonį
  • 50 g tarkuoto sūrio
  • aliejaus pagal skonį
  • 150 g Ementalio sūrio
  • 150 g mortadella
  • 100 g pistacijų

Paruošimas:

Dubenyje sumaišykite mėsą, smulkintus svogūnus, tarkuotą sūrį, druską, pipirus, išmirkytą duoną ir kiaušinį.

Suformuokite vienalytę tešlą. Tada įmaišykite stambiai pjaustytas pistacijas.

Priklausomai nuo tešlos konsistencijos, įberkite šiek tiek džiūvėsėlių.

Mėsos mišinį paskleiskite ant kepimo popieriaus, tada užpilkite mortadella ir kubeliais pjaustytu Ementalio sūriu.

Susukite į mėsos pyragą.

Kepkite 180° orkaitėje 45 minutes.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Parašykit komentarą
Laisvadienis.lt