Naminės picos receptas: didžiulė karališkoji pica, kurios prašo visi

Gaminate du kartus per dieną ir vis tiek visi prašo daugiau? Ši karališkoji didžiulė naminė pica yra priežastis, kodėl! Dėl puikiai iškeptos tešlos ir skanių priedų ši pica patiks kiekvieno valgio metu. Pradėkime gaminti šį nenugalimą patiekalą.

Naminės picos receptas

Ingridientai

Tešlai:

  • Šiltas vanduo : 200 ml
  • Cukrus : 1 šaukštelis
  • Mielės : 1 šaukštelis
  • Druska : 1/2 šaukštelio
  • Augalinis aliejus : 2 šaukštai
  • Miltai : 300 gramų

Užpilui:

  • Kečupas : 2-3 šaukštai
  • Dešra : supjaustyta kubeliais
  • Pomidorai : supjaustyti kubeliais
  • Kietasis sūris : tarkuotas

Instrukcijos

Tešlos ruošimas

  1. Suaktyvinkite mieles :
    • Dubenyje sumaišykite šiltą vandenį, cukrų ir mieles. Palikite keletą minučių, kol suputos, o tai rodo, kad mielės suaktyvėjo.
  2. Suformuokite tešlą :
    • Į mielių mišinį įpilkite druskos, augalinio aliejaus ir miltų. Minkykite tešlą iki vientisos ir elastingos masės.
  3. Leiskite tešlai pakilti :
    • Tešlą uždenkite švaria šluoste ir leiskite kilti šiltoje vietoje apie valandą arba kol padvigubės.
  4. Įkaitinkite ir paruoškite :
    • Įkaitinkite orkaitę iki 200°C (390°F). Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi, kad tešla nepriliptų.
  5. Formuokite tešlą :
    • Pakilusią tešlą dėkite į riebalais išteptą kepimo skardą ir paskleiskite, kad atitiktų formos formą.
  6. Iš anksto iškepkite tešlą :
    • Iš anksto kepkite tešlą įkaitintoje orkaitėje 10-12 minučių, kol ji pradės stingti, bet neapskrus.

Papildų pridėjimas

  1. Pridėti kečupą :
    • Iškeptą tešlą tolygiai paskirstykite kečupu.
  2. Viršuje su ingredientais :
    • Ant tešlos tolygiai paskirstykite kubeliais pjaustytą dešrą ir pomidorus.
    • Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio, padengdami visą picą.
  3. Galutinis kepimas :
    • Kepkite picą 200°C (390°F) orkaitėje dar 5-6 minutes arba kol sūris išsilydys ir pradės burbuliuoti.
  4. Tarnauti :
  • Išimkite picą iš orkaitės ir prieš pjaustydami leiskite šiek tiek atvėsti. Mėgaukitės savo skania namine pica!

Sėkmės patarimai

  • Tobula tešla : įsitikinkite, kad vanduo yra šiltas, o ne karštas, kad mielės būtų efektyviai suaktyvintos ir jų neužmuštų.
  • Tolygus užpilo pasiskirstymas : tolygiai paskirstykite užpilus, kad kiekvienos riekelės skonis būtų subalansuotas.
  • Sūrio pasirinkimas : naudokite sūrių, tokių kaip mocarela ir čederis, derinį, kad skonis būtų sodresnis.

Nauda sveikatai

Nors ši pica yra skanu, galite padaryti ją sveikesnę, į tešlą įmaišę viso grūdo miltų ir įdėję daugiau daržovių, pavyzdžiui, paprikų, grybų ar špinatų.

DUK

K: Ar galiu vietoj kečupo naudoti kitokį padažą?
A: Taip, kaip picos pagrindą galite naudoti pomidorų padažą, marinarą ar net baltąjį padažą.

Kl .: Kaip aš galiu padaryti tešlą be glitimo?
A: Pakeiskite universalius miltus miltų mišiniu be glitimo, skirtu kepimui.

K: Kokių dar priedų galiu pridėti?
A: Nesivaržykite pridėti bet kokių mėgstamų priedų, pavyzdžiui, paprikų, alyvuogių, grybų ar pepperoni.

Kl .: Kaip laikyti likučius?
A: Likusią picą laikykite sandariame inde šaldytuve iki 2 dienų. Prieš patiekdami pašildykite orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje.

K: Ar galiu užšaldyti tešlą?
A: Taip, jūs galite užšaldyti tešlą, kai ji pakils. Prieš naudojimą atšildykite šaldytuve per naktį.

Išvada

Ši karališkoji didžiulė naminė pica tikrai taps pagrindine jūsų namų ūkio dalimi. Su skaniai traškia pluta ir pritaikomais priedais – tai patiekalas, kurį pamėgs visi ir kurio paprašys daugiau. Išbandykite ir mėgaukitės sekančiais komplimentais!

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Laisvadienis.lt