Naminis saldainių „Raffaello“ receptas – jie dar skanesni nei parduotuvėje

Receptai

Niekas negali atsispirti šiam subtiliam kreminiam delikatesui! Rafaelio naminiai saldainiai ne ką prastesni už Kupeshki, net skoniu juos lenkia!

Vienintelis jų trūkumas yra tas, kad jie nėra atsparūs karščiui, todėl turi būti laikomi vėsioje vietoje. Išbandykite, būsite sužavėti!

Produktai:

200 g karamelizuoto kondensuoto pieno (kondensuotas pienas – iš Rusijos parduotuvių)

200 g sviesto

200 g kokoso

1 puodelis migdolų.

Paruošimas:

Minkštą sviestą ištrinkite šakute. S

sumaišyti su kondensuotu pienu, viduje sumaišyti pusę kokoso ir vanilės.

Išminkykite mišinį. Jis turėtų būti minkštas ir lygus.

Šaldykite 24 valandas.

Jį išėmus galima pradėti formuoti saldainius.

Paimkite iš mišinio šaukšteliu, tada atsargiai suformuokite rutulį.

Į kiekvieną įdėkite po vieną nuluptą migdolą. Gatavus saldainius apvoliokite likusiame kokoso riešute.

Įdėkite juos į šaldytuvą, kad gražiai sustingtų.

Patiko? Pasidalinkit! Ačiū. 🙏
Laisvadienis
Reklama
error: Alert: Content is protected !!