Pamirškite džiūvėsėlius, taip paruoštas kalafioras bus skaniau nei mėsa: šis receptas tiesiog nuostabus!

Receptai

Labai skanūs ir traškūs žiediniai kopūstai, minkšti viduje ir traškūs išorėje. Juos ruošiant nereikės džiūvėsėlių, o pagal „YouTube“ kanalo instrukcijas juos gali paruošti kiekvienas.

Jums reikės:

  • 1 žiedinio kopūsto
  • 1 stiklinės vandens
  • 1 puodelio kvietinių miltų (110 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio maltų raudonųjų paprikų miltelių (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio aitriosios paprikos miltelių (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio ciberžolės (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio čiobrelių (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų grūdelių (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos (4 g)
  • 2 kiaušinių
  • 2 šaukštų pieno (15 ml)
  • Aliejus kepimui

Gaminimo eiga:

Nuplaukite žiedinius kopūstus.

Supjaustykite plačiais griežinėliais.

Dabar į keptuvę įpilkite 200 ml vandens.

Leiskite vandeniui užvirti.

Kalafiorų griežinėlius virkite 7-8 minutes.

Tada žiedinio kopūsto griežinėlius išimkite.

Paruoškite mišinį paniravimui.

Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus.

Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su pienu.

Pirmiausia žiedinius kopūstus apvoliokite miltuose.

Tada apvoliokite kiaušinių masėje ir vėl miltuose.

Kepkite aliejuje iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Patiekite su daržovėmis ir mėgstamu padažu.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

 

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Laisvadienis.lt