Patys skaniausi ir traškiausi bulvių traškučiai, kokius kada nors valgėte!

Receptai

Patys skaniausi ir traškiausi bulvių traškučiai, kokius kada nors valgėte!

Jums tereikia keleto įprastų ingredientų, šiek tiek laiko ir klasikinis skanėstas (kurio niekas neatsisakys) bus greitai paruoštas!

Neįtikėtinai paprastas receptas iš „YouTube“ kanalo – skaniausi bulvių traškučiai!

Jums reikės:

  • 1 bulvės
  • Kukurūzų krakmolo
  • Druskos
  • Petražolių

Gaminimo eiga:

Nuplautą bulvę nulupkite.

Supjaustykite plonais griežinėliais.

Atsargiai nuplaukite griežinėlius dubenyje su šaltu vandeniu, kad jie nepatamsėtų.

Padėkite griežinėlius vienas šalia kito ant virtuvinės lentelės.

Nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu.

Tada pabarstykite juos persijotu krakmolu.

Uždėkite kitą bulvių griežinėlių sluoksnį.

Dar kartą pabarstykite krakmolu.

Tada susukite bulvių griežinėlius.

Persmeikite juos mediniu pagaliuku.

Sudėkite bulvių suktinukus į karštą aliejų.

Kai galiukai pradės gelsti, juos išimkite.

Padėkite paruoštus traškučius ant padėklo, iškloto popieriniu rankšluosčiu.

Kai jie atvės, išimkite iš jų dantų krapštukus.

Traškučius sudėkite į dubenį.

Pabarstykite druska, petražolėmis ir išmaišykite.

Skanaus!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Laisvadienis.lt