Skanios bulvės, įdarytos malta mėsa. Pamirškite įprastą mėsą ir paruoškite labai skanią delikatesą! (2)

Receptai

Skanios bulvės, įdarytos malta mėsa pagal receptą iš „YouTube“ kanalo, pagyvins jūsų meniu.

Skanus ir sotus patiekalas, kurį galite pasigaminti bet kuriuo metu iš labai paprastų ingredientų.

6 porcijoms paruošti reikės:

  • 3 vidutinio dydžio bulvių
  • 200 g maltos mėsos
  • 3 griežinėlių šoninės
  • 200 g tarkuoto sūrio
  • 3-4 šaukštų pomidorų padažo
  • 20 g miltų
  • 200 ml pieno
  • druskos
  • juodųjų pipirų pagal skonį

Gaminimo eiga:

Pirmiausia išvirkite bulves.

Tada į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, įkaitinkite ir sudėkite faršą.

Įberkite druskos ir mėgstamų prieskonių.

Šoninę supjaustykite nedideliais gabalėliais, suberkite į faršą ir viską kartu troškinkite.

Kai bulvės iškeps, supjaustykite jas maždaug lygiomis puselėmis.

Dabar išskobkite bulves.

Į keptą faršą su šonine suberkite miltus.

Gerai išmaišykite.

Įpilkite pieno.

Mišinį nuolat maišydami virkite, kol visa masė sutirštės.

Išskaptuotą bulvių vidų sutrinkite šakute. Sumaišykite su faršu.

Taip pat į paruoštą faršą įdėkite kelis šaukštus pomidorų padažo.

Viską gerai išmaišykite.

Mišinį lengvai pasūdykite, įpilkite šiek tiek pieno, tarkuoto sūrio.

Gerai išmaišykite ir šiuo įdaru užpildykite paruoštas bulvių puseles.

Jas sudėkite šalia viena kitos kepimo formoje.

Pabarstykite tarkuotu sūriu arba žolelėmis.

Dabar bulvės yra paruoštos kepti.

Įdėkite jas į įkaitintą iki maksimalios temperatūros orkaitę.

Kai sūris išsilydo ir pasidaro auksinės spalvos, išimkite kepimo skardą.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Patiko? Pasidalinkit! Ačiū. 🙏
Laisvadienis.lt