«Tingus Napoleonas» daugelis šeimininkių dievina šį tortą- labai paprastai paruošiamas. Be maišymo, tešlos kočiojimo ir paruošiamas vos per 20 minučių!

Receptai

Daugelis šeimininkių dievina šį tortą, nes jo paruošimas nėra sudėtingas, o skonis gaunasi ne blogesnis už klasikinio „Napoleono“. Pabandykite jį pagaminti ir pasidalinkite šiuo receptu su draugais!

Ingredientai:
– 800 g sluoksniuotos tešlos sausainių „Ausytės“
– 1 l pieno
– 3 kiaušiniai
– 150 g sviesto
– 100 g cukraus
– 6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
– Pagal skonį — vanilinio cukraus

Paruošimas:
Sudėkite kiaušinius, cukrų ir miltus į dubenį.

Pridėkite vanilnio cukraus, sumaišykite ir į mišinį įpilkite pieną.

blank

Pastatykite masę ant mažos ugnies ir virkite ją, nuolat maišydami, kol kremas nesustandės.

blank

Kai kremas šiek tiek atauš, pridėkite sviestą ir sumaišykite iki vienalytės masės.

blank

blank

Dabar galima sudėlioti tortą.

blank

Imkite po vieną sausainį, pamirkykite kremeir dėkite ant lėkštės vieną po kito, sluoksnį po sluoksnio. Turėtų būti 5-6 sausainių sluoksniai.

blank

Kai išdėliosite visus sausainius, ištepkite kremu viršų ir kraštus, tada apibarstykite likusiais sausainių trupiniais.

blank

blank

Dedame į šaldytuvą mažiausiai 2-3 val.

blank

blank

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Parašykit komentarą
Laisvadienis.lt