Dviem porcijoms jums reikės
- kiaušiniai: 2
- majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
- cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
- vanilinas: 0,5 arbatinio šaukštelio
- kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
- druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
- aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
- šiltas virintas vanduo: 0,5 litro
- kvietiniai miltai: 9 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
- Pirmiausia į atskirą indą muškite kiaušinius, dėkite majonezą, berkite cukrų, druską, kepimo miltelius ir vaniliną.
- Tuomet suberkite sijotus miltus, pilkite aliejų ir permaišykite ingredientus. Štai mūsų blynų tešla su majonezu paruošta.
- Keptuvę dėkite ant ugnies ir sutepkite augaliniu aliejumi.
- Paskirstykite tešlą po keptuvės paviršių.
- Blynelius su majonezu kepkite ant nedidelės ugnies iš kiekvienos pusės, kol pilnai iškeps.
- Iškeptus blynus sudėkite į krūvelę, patiekite su mėgstamais pagardais ir skanaukite!