„Virdama cepelinus taip užsinorėjau šios sriubos, kurią dažnai valgydavau vaikystėje. Tiesa mano mergaičių ji labai nesužavėjo, bet man tokia skani, kad noriu šią sriubą priminti ir jums“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.
Porcijos 3. Užtruksite apie 15 min. Reikės: 1 sauja bulvių tarkių (masė tokia pat, kaip ruošiant cepelinus); 0,5 l vandens; žiupsnis druskos; 1 v. š. sviesto; 1 st. pieno.
Puode užverdame vandenį. Pasūdome. Iš bulvinės masės formuojame mažus rutuliukus ir dedame į puodą virti. Verdame apie 10 min., kol kukuliai bulviniai išvirs. Sriubą gardiname sviestu ir pienu. Pakaitiname dar kelias min., skanaujame.
Šaltinis: tv3.lt