Pieniška kukulių sriuba nukels atgal į vaikystę: receptas plinta žaibiškai

Receptai

„Virdama cepelinus taip užsinorėjau šios sriubos, kurią dažnai valgydavau vaikystėje. Tiesa mano mergaičių ji labai nesužavėjo, bet man tokia skani, kad noriu šią sriubą priminti ir jums“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida. 

Porcijos 3. Užtruksite apie 15 min. Reikės: 1 sauja bulvių tarkių (masė tokia pat, kaip ruošiant cepelinus); 0,5 l vandens; žiupsnis druskos; 1 v. š. sviesto; 1 st. pieno.

Puode užverdame vandenį. Pasūdome. Iš bulvinės masės formuojame mažus rutuliukus ir dedame į puodą virti. Verdame apie 10 min., kol kukuliai bulviniai išvirs. Sriubą gardiname sviestu ir pienu. Pakaitiname dar kelias min., skanaujame.

Šaltinis: tv3.lt

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Parašykit komentarą
Laisvadienis.lt