Šis receptas padės jums paruošti lengvai skanius pusryčius ar užkandžius. Taigi imkitės jo patys! Kokių produktų reikia: Druska, soda, cukrus – po pusę arbatinio šaukštelio.
Kaip paruošti: Kefyras turi būti šiltas, supilkite jį į tinkamą indą. Supilkite cukrų, sodą, druską ir išmaišykite. Atidėkite į šalį 5 minutėms.
Sūrį smulkiai sutarkuokite ir supilkite į kefyro mišinį. Tešlą iš pradžių minkykite šaukštu, o paskui kelias minutes minkykite rankomis.
Padalykite tešlą į penkias dalis ir kiekvieną iškočiokite į plokštainį. į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, įkaitinkite ją ir kepkite plokštainį po vieną, po vieną pusę. Kiekvieną kepkite po kelias minutes ant vidutinės ugnies.
Patiekite karštus.